הבחורים היפים!

AvIa4EvEr

New member
נו זקן..

חחחח גם הזקן הזה לא הכי מתאים לו.. שיסדר אותו קצת..

AvIa4EvEr

New member
גמני לא קיללתי את קווין!

מה נסגר אנשים.? למה נדמה לכולם שאני מקללת כל הזמן??? מה עשיתי???

LOVEאמיר

New member
רגע, בואי נעשה חושבים...

בראד בן 40 נכון? וקווין כולה בן 32, אז איך זה שאת בראד את אוהבת ואת קווין לא? לא נשמע לך קצת מוזר אביה? ואם כבר מי שזקן אז זה בראד פיט! ואין לי מושג מה מצאת בו! :p

backstreet n1

New member
אתם מקלקלות...

בראד?!?!!?!??! לא משו?!?!!??! גם לדעתי הוא הגבר הכי סקסי שיש גם הוא מבוגר מקווין אז אל תשוו קווין...אח משולם ביותר..אני לא אומרת שלא.. אנתוני-גם סקסי..אני אוהבת מבוגרים מה לעשות! צ'סטר~!!!!! א-מ-א-ל-'-ה-! מושלם! משולם! וכמובן כמובן!!!!!!!!! בון ג'ובי שלי!!!!!! אהבתי הנצחית!!!!

AvIa4EvEr

New member
מה עכשיו??

גם פה את רוצה לעצבן אותי?? לא דיברתי אליך ולא באתי אליך ברע אז די חוצמזה שאמרתי שקווין הזדקן יחסית למה שהוא היה פעם בשנת 99-2000 בסדר?? ובראד פיט לא נראה בן 40 הוא נראה בן 27 אוקיי אז להרגיע כולם ולא לצאת עליי כי לא עשיתי שומדבר רע!

LiOr CaRtEr

New member
היי היי להרגיע! יש לי אח בן 32 !

זה לא זקן!! תתחילו להירגע בנות, אם זו זיקנה בעיניכן, השוק הגדול שלכן מהחיים יגיע מהר מידי... הרבה יותר מידי מהר. ובלי דיבורים על בני 30+ זקנים! החיים מתחילים בגיל 30! אז להירגע.

sivanick

New member
לפי דעתי

בראד הכי שווה בעולם!! ולא קשור לגיל גם הוא לא זקן וגם קווין לא..גאד עזבו גיל תראו איך הם נראים

sivanick

New member
שכל אחת תאהב את מי שהיא רוצה וחלאס

אין טעם לריב..זה הכל עניין של טעם.

backstreet n1

New member
גם אני חושבת כמו סיוון

עזוב אותכם מזה...החייפ יותר מדי יפים בשביל לריב על מי יותר יפה...

LOVEאמיר

New member
חחח.. תאמיני לי,

אם כל המעריצות שיש היום שרוצות שכל הכוכבים שלהם יעשו להם ילד, אלוקים כבר יצטרך לעשות עוד עולם... למה לא יהיה מקום... חחחחח...

למעלה