הבחורה מהבר

• פותח הנושא Fara
  • פורסם בתאריך

Fara

New member
הבחורה מהבר

הריח שלה אווו הריח שלה אני שיכורה רק מלהביט בה, גבוהה רזה שיער ארוך חלק עיני שקד גדולות שפתיים חושניות, יושבת לה על הבר רגל על רגל עם גרביונים וחצאית מינימליסטית שותה לה מרטיני כל לגימה שלה כמו אורגזמה מתמשכת מתענגת על כל טיפה מכווצת את שפתיה וטועמת את הטיפה שנשארה שם נוזלת. הצוואר שלה חלק מגרה והפתח בחולצתה מגלה חזה לא גדול שעומד לו זקוף. ניגשתי לבר מתקרבת קרוב מריחה את הריח, נוגעת לא נוגעת בה מרגישה את הלב פועם, מורידה את המבט מטה מנסה לא להביט, אבל לא יכולה, מגניבה מבט חטוף אל הצוואר רוצה לנשק, לחוש, המשקה שלי הגיע רוצה להישאר לנצח, הבן זוג שלי מנופף רוצה שאחזור. לא בא לי עליו, לא עכשיו. היא הסתובבה אלי מביטה אל תוך עיני, רציתי לנשק אותה היא שאלה אם הבחור שמנופף שם הוא שלי, המלים לא יצאו, מביטה על עור הפנים המטופח על החיוך המפתה, הלשון שנעה, רוצה לאחוז בידה, להרגיש אותה אמרתי לה שהוא סתם מישהו שהכרתי, היא לא ענתה הסתובבה והמשיכה ללגום מהמשקה, רציתי לומר לה שהוא לא, שהיא כן, שאני לא יודעת... חזרתי לשולחן מקבלת נשיקה על הלחי, הוא שאל אותי שאלה שלא שמעתי רציתי רק להסתכל עליה, לחוש אותה, לפנטז

למעלה