הבו שם

barr1969

New member
אני חשבתי על קאסטם מקופסא

ומי שקנתה פעם פיאה יודעת מה ההבדל. מעניין שכשאני ראיתי את התמונה הזו לא חשבתי על זהות מינית בכלל. צורת העמדת ראשי הפיאה הייתה מגוחכת בגלל הסביבה. ועכשיו- הצביעו על השם הקולע ביותר.

rachel437

New member
'יצא קרח מכאן ומכאן' או 'עלה קרח עלה קרח'

למה הדבר דומה? לאדם שיש לו שתי נשים, אחת ילדה ואחת זקינה. ילדה מלקטת לו לבנות, זקנה מלקטת לו שחורות, נמצא קרח מכאן ומכאן! בבא קמא דף ס' ויעל משם בית אל והוא עלה בדרך ונערים קטנים יצאו מן העיר ויתקלסו בו ויאמרו לו עלה קרח עלה קרח, ויפן אחריו ויראם ויקללם בשם ה' ותצאנה שתים דבים מן היער ותבקענה מהם ארבעים ושני ילדים" ספר מלכים ב, ב',

Le Fay

New member
הראשון שעלה בדעתי היה "לוהט תחת הקפלט", אבל

חשבתי שלטובת הציבור הקדוש שבכאן מוטב לעבור לעברית קלה, בכל זאת לא רוזנברג, וזה הזכיר לי מדי את הפורנו העלוב של נשר, גם ככה מקיאה מהקמפיין שמרחו בו את העיר.

Le Fay

New member
בעצם, אם כבר רוזנברג: Couplet תחת הקפלט.

שיהיה פואטי.

naty 1

New member
"פותחין הארון"

שבלונות עצובות בובותיה של מאדם O נקמתן של אימומות בובות תקינות-פוליטית בית הבובות אין אפוטרופוס לעריות שתיקת הכבשות שתיקת הבובות ארון הבובות מרד הבובות נשיקה חלולה פמיניזם קדוש נוגה עצב ללא מענה נשיקה מלאכותית נשיקה דוממת מקבילות הלולאות אשה אל אחותה ופניהן אשה אל אחותה בצאת השבת בובות הפיאה V. קופסאות השטריימל ויהי בנסוע הארון קרחות מכאן ומכאן ואלו דברים שאין להם שיעור והעולם שותק אחוות האימומות אימומות נוגות אימומות הימאמים ומאמאות בובות וודו מעמד הנשים מעמד האשה החרדית עצוב בארון בודדות בשידה חשופות בצריח בובות ראווה מסדר הגאווה בובות גאווה בובות מתמרדות הגם את, ינטעל? ערב כחול נוגה ארון הספַריות היהודיות קירוב לבבות מחווה לפייה לא יהיה לך כל פסל כל תמונה ללא נשמה כרותות ראש אהבה בריח נפתלין בנות ישראל, אל תחטאו נא בפיאות ולא קרבו זה אל זה כל הלילה אהבה דוממת נשיקה עצובה בובות דוממות סטיות וחטאים אחרים החפצת האשה אהבת נשים ללא שיער כימותרפיה יינא מאחלה (המחלה ההיא) אהבה ללא תשוקה אהבה חנוקה אהבה דוממת וירא אלוהים את הארץ והנה נשחתה (אף הבובות היו באותו החטא) כצאן לטבח שתיקת הבובות מה יפית פתאום חרדיות זה כבר כן יפה נטורי קרתא - שומרות העיר על המשמר מי מפחד מוירג'יניה וולף? וישכן מקדם לגן עדן את הכרובים תן לי הנפש והגוף קח לך אהבה בימי חולירע "סוגרין הארון"

barr1969

New member
מישהו צריך לעבוד בשבילנו לשבוע הבא

בבקשה הצבעותיכם לשם הקולע.

admor

New member
מי אוהב אותך יותר ממני?

ובכלל נשיקות בפה זה איכסה!!

למעלה