``הבורגנים``

``הבורגנים``

``הבורגנים``

לא יודע מי ראה את הפרק האחרון של הסדרה אתמול בערב. מה שקרה שם גרם לי ממש לחשוב על מה שקורה כאן. דליה שואלת את יוני: ``מה חשבת לעצמך? שתוכל לעשות מה שאתה רוצה, ושאני, המטומטמת, אף פעם לא אגלה....?`` דליה מאשימה את יוני במרירות: ``אתה זיינת את הבייבי-סיטר``. ויוני, האימפוטנט הזה, עונה לה: ``נכון. זיינתי את הבייבי-סיטר. אז מה. הייתי טיפש, הייתי חמור, הייתי מניאק... מה עוד את רוצה...``. ``אז מה...`` הוא אמר... נאמרו עוד דברים. לא פחות חשובים. ורציתי לספר לכם, שזה גרם לי ממש לחשוב על מה שקורה כאן. בעצם, גרם לי לחשוב על עצמי. סקסופון

מילקי1

New member
וואלה...

פעם שניה השבוע שהוצאת לי את המילים מהפה... הקטע שתיארת והקטע שבו דליה שואלת את יוני אם הוא נמשך אליה והוא מסביר לה בפירוט מצמרר למה הוא לא נמשך אליה נוגעים בקצות העצבים של כל מערכת זוגיות. זה גם גורם לפעמים לחשוב על המחיר שכולם משלמים או עלולים לשלם בסיטואציות האלה. אגב, שמת לב שכשאשה בוגדת בסדרה עולם כמנהגו נוהג אבל אם גבר מעיז להתיז (אופס, שוב סלנג רדוד, סליחה...) אז הוא מיד טס מהבית נאכל רגשות אשמה וכיו``ב...

וואלה..וואלה...

אני מסכים איתך מילקי, שלסדרה יש ניחוח פמיניסטי משהו; וזה די מרגיז אותי. אבל מה לעשות... הקהל מזדהה עם החלשים...(בנות, לא להתנפל... זה היה סתאאאםם, סתאאאאםםם). ובקשר לתירוצים של יוני.... חשבתי גם על זה. אבל תסכים איתי מילקי, שגם הוא לא נראה משהו... אה!! ואני דווקא אוהב סלנג. אני לא כזה אינטליגנט... סקסופון

שילגיה

New member
לסקסופון

אולי באמת שמישהו יסביר פעם אחת ולתמיד מה קורה כאן? ולמה זה קורה? כי עדיין לא יודעת,עדיין לא מבינה.

סקסו שלי

אני לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון אבל כמעט כל דבר גורם לי לחשוב על מה הולך כאן. כל דבר שאני רואה בטלויזיה, או שומעת שיר כלשהוא גורם לי לחשוב מה בעצם אני עושה כאן ואיך זה מתקשר... אני חושבת שכמעט כולנו כאן חושבים הרבה על בגידות, על זוגיות, על הילדים שלנו ומה החינוך שאנו רוצים להעניק להם... בסך הכל אני חושבת שמי שרוצה לבגוד יבגוד בלי קשר לצ`אט ומי שלא רוצה לבגוד לא יבגוד גם אם הוא כאן בצ`אט. סקסו יקירי גם השיחות איתך גורמות לי כל כך הרבה לחשוב גם אחרי שאנו מסיימים את השיחה אני נשארת עם ההדים... אוהבת ליהי

סקסו שלי

אני לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון אבל כמעט כל דבר גורם לי לחשוב על מה הולך כאן. כל דבר שאני רואה בטלויזיה, או שומעת שיר כלשהוא גורם לי לחשוב מה בעצם אני עושה כאן ואיך זה מתקשר... אני חושבת שכמעט כולנו כאן חושבים הרבה על בגידות, על זוגיות, על הילדים שלנו ומה החינוך שאנו רוצים להעניק להם... בסך הכל אני חושבת שמי שרוצה לבגוד יבגוד בלי קשר לצ`אט ומי שלא רוצה לבגוד לא יבגוד גם אם הוא כאן בצ`אט. סקסו יקירי גם השיחות איתך גורמות לי כל כך הרבה לחשוב גם אחרי שאנו מסיימים את השיחה אני נשארת עם ההדים... אוהבת ליהי

למעלה