הבוקר..

jesie12

New member
הבוקר..

התעוררתי עם הבן הקטן שישן איתי, זה לא עיניין שבשיגרה, זה רק כדי להסניף עוד קצת ממנו, הוא נרדם בסלון והעברתי אותו אלי למיטה..רציתי לנשק וללטף לו את השיער ולחוש אותו , עוד קצת את האפרוח היפיוף הזה האור הזה - כשמו כן הוא..כבר בן 12 וחצי , תיכף בר מצווה גדל לי כך כך מהר.. הבוקר הזה הרגשתי איך הם חומקים ממני , מבין האצבעות, שני נערים יפים יש לי, עם רצונות והחלטות משלהם, ואני כל כך רוצה עוד קצת להרגיש אמא שלהם, שהגדול עם כל הבעיות של גיל ההתבגרות והקושי איתו , שיסכים לתת לי נשיקה גם ליד החברים שלו.. כולם מחופשים ואצלי הם לא "מה אני תינוק"? בשנה שעברה שיחדתי אותו רק כדי שיסכים לקנות תחפושת.. אני רוצה עוד קצת להרגיש אותם, עוד קצת להיות אמא..

כן ג'סי

יודעת מה את מרגישה... אבל זה גיל כזה שהם כבר מחליטים..החברים מאוד חשובים..ואנחנו רק ברקע.. מעין שמיכת ביטחון שתמיד תמיד ברקע לשעת הצורך. מגיע גם הרגע שהם מחליטים לעזוב..ופתאם תפקיד האמא..(זו שקמה בבוקר להכין אוכל לבית הספר..זו שעושה כביסה מקפלת בגדים..דואגת..גם זה נלקח ממך) ונשאר תפקיד של אמא..במינון אחר..פאזה אחרת. לתפקיד הזה צריך להתרגל. זה לא קל. ואת יודעת מה עברתי וכמה. והנה עוד 10 ימים הולכת להסניף את שני הקטנים שלי אחרי עשרה חודשים שלא ראיתי אותם..וגם זה רק לחודש.. צריך להכיר בעובדה שיש להם חיים משלהם. וזה קשה..סה לה וי..

Rinattt

New member
את היית, עדיין ותמיד תישארי...

אמא שלהם, גם כשיהיו בני 50 רק מה כל גיל ווהכיף שלו
ולי מוי כיף, לחזור מגליה למצוא את הקטנה אצלי במיטה, לנשק אותה הרבה ולראות אותה מתוך שינה עושה פרצופים, לא מבינה מי מפריע לה... אחחחחחחח 'צטערת שגרמתי לך לקנאה ג'סיקה, אבל לפעמים אני כל כך מתה שיהיו גדולות, (הבעיה שגם אני גדלה
)
אני מתכוונת שהן כבר לא ממש יסתכלו עליי למצוא לי משהו אחר לחבק ולהסניף ול...

niki39

New member
עוף גוזל ../images/Emo24.gif

הילדים גדלו ומהצרכים הבסיסיים והקטנים הם נהפכו פתאום לעצמאיים ובוגרים הצורך שלהם הוא במסגרת בידיעה שאנחנו שם בשבילם ואוהבים אותם גם אני רוצה חיבוק ונשיקה מהילדים והם חשים פחות צורך כי הם בגיל ההתבגרות לזרום עם גיל ההתבגרות ולקבל בחום ואהבה שהם פשוט גדלו

למעלה