הבוקר*

הבוקר*

מעצבן לי את המגלומאניה. עד כדי כך אני מתעב אותו, ששקלתי כבר יותר מפעם אחת לשנות את סיבוב כדור הארץ למעין תנועת מגבים כמו באוטו שלי, כדי שכל הזמן יהיה צהריים ערב ולילה, אבל בינתיים משיקולים שונים אני דוחה את ביצוע התוכנית. עם זאת אני מודיע - בוקר, דיר באלאק לעצבן אותי. ואל תבוא לי בחלום לפני 12, זה מחרב לי את שנת היופי. * "ה" התופעה**, ולא "ה" הידיעה. ** פנומנה, מלשון פנומן, מלשון אני ועצמי.

קפת

New member
מחר בבוקר*

עם אור החושך הראשון של החורף, אני יוצאת למשימה נועזת, קשה ורווית דם ואלימות (לא עניינכם אם יהיה גם סקס, סאמק) שמטרתה חשיפת מידע סודי הנוגע לאירועים שונים שהתקיימו באחרונה ברחבי הגלובוס. כאילו, חשבתם שאין קשר בין מות ערפאת, חדירת המזל"ט והצוללת (לא צהובה, דפנטלי) לש/מים הטריטוריאליים של מדינת ישראל, המתקפה בפלוג'ה, המהומות בחוף השנהב ומציאת אטלנטיס האבודה? אין שום קשר, אבל זה לא ימנע ממני לצאת בשליחות הנועזת, כאמור, ולהמציא קשר כזה. אירוע הסטורי נוסף, שהתרחש פה באחרונה אבל לא נמצא לו ביטוי בכלי התקשורת, הוא הפקעת זכויותיו של אחד המתקרא סיטרע מרשות הפורום. ידי, כמו שאומרים, אם כי אני לא בטוחה מה הקשר לידיים, לא היתה במעל. ולמען האמת גם לא שאלו אותי, כי אם היו שואלים אותי הייתי מבקשת שישאירו אותו לפחות עד שובי (הצפוי ביום ראשון בלילה. ולא, אנלא מקבלת הזמנות למתנות מהביוטי פריק החדש). התוצאה המצערת היא שהפורום נשאר ללא משגיחי כשרות. אני עוזבת אתכם בצער רב ובלב כבד, תנסו לא לחולל פה מהפכות. אל תמנעו ממני את הדיכוי של הנסיונות הנלוזים האלה בזמן אמת. מה, לא מגיע גם לי קצת פאן? אני לא מוכנה שיהיו פה מסיבות סמים ו/או אורגיות בהיעדרי, אבל אם בכל זאת יהיו בבקשה לתעד אותן עבורי. מה, לא מגיע גם לי קצת פאן? אם יהיו נסיונות השתלטות חוץ פורמיים, או התקפות טרוליזם, אחמדיזם ומריבות, פנו לאילה, על מנת שתפעיל את הסוכנים הרדומים ששתלתי בהנהלת תפוז. *הא הידיעה מגולמת באות בית. וזין על פטר חמור** **ההוא שנטל על עצמו שלא בצדק את המצאת הכוכביות ואף הואיל "לגרש" אותי מתחומן*** ***כאילו שיש לו חזקה על סימני כתיב ועל השימוש הפסאודו אקדמי ופלצני בהן

ק3פת,

..אולי בכל זאת איזו דוגמית קטנה מהביוטי פרי? לא משו יקר, סתם איזה בושם א.ד.פ. ואיזו תמונה של המזרקה החדשה באולם הנוסעים. בכל זאת...לא יפה להתעלל ככה בפטריוטים חסרי ישע שיטוסו לחו"ל רק בעוד כמה חודשים ובינתיים ייאלצו לשרוף ת'זמן בפורום הזה. את יודעת מה? קחי איתך את דר' רשע (כנוסע+סוכן סמוי) וסגרנו ענין. אני אעזור לאילה לשמור על השקט ולמנוע חדירת צוללות לשטח הטריטוריאלי של "תפוז". טיסה נעימה.

נאבוקוב

New member
א-נו

רק רציתי לומר לך אנה שיש לך חברים, כמו ליאנה. לי יש כוכבים, כמו לשלומי. ככה נדמה לי נוכל לעשות סרט ישראלי חדש, הנמשים של כפי. כפט נסעה. כשכפת נוסעת קפט לא חוזרת. וכשהיא חוזרת היא לא מביא מתנות. וכשהיא מביא מתנות זה אףפעם לא משהו קופץ, וכשזה קופץ זה אףפעם לא דילדו. פעם כשקעפי נסעה, אודיסאה בייצה מגעגועים. את זוכרת את זה, אודיסאה? נ'. שוטה קפה.

הטחורים של מומי

נשמע לי שם יותר אטרקטיבי לסרט, אבל האמת היא שמאז שהתחברתי לכבלים, אין לי כ"כ ראש לסרטי איכות. ויפת הבטיח לי לפני שנסע שיביא לי ביצת קינדר עם פאזל של דר'רשע בפנוכו. היית חייב לקלקל לי את ההפתעה?

למעלה