הבוקר שעבר עליי

מעין26

New member
הבוקר שעבר עליי

היי בנות. חזרתי עכשיו מהמרפאת פוריות ואני לא מפסיקה לבכות לרגע. לא שחס וחלילה אמרו לי משהוא רע אבל בואו נגיד שזה לא הכי סימפטי בעולם. אומנם הצוות שם מדהים אבל הייתי צריכה לעשות אולטרסאונד במחזור, מישהיא שמעה על זה? כי אני הייתי בשוק מזה והיה לי מאוד קשה עם זה, שנית הוחלט על המשך טיפול עם איקקלומין + מעקב זקיקים ובדיקות דם. ובנוסף זריקת כורגון. בנוסף אני צריכה ללעשות בדיקת המסת סוכר שזה אומר לשתות גלוקוז וכל חצי שעה לתת בדיקת דם ככה 5 פעמים וזה כדי לבדור את הסוכר אצלי להמשך טיפול. יש עכשיו טיפול חדש שנותנים אותו בעצם לחולי סכרת אבל גילו שהוא עוזר להכנס להריון במיוחד לאלו עם השחלות פולוצסטיות, ובשביל זה אני צריכה לעשות את הבדיקה הזאת. הרופאה כמובן הסבירה לנו שאנחנו הולכים לעבור תקופה קשה וכואבת עם כל הבדיקות החודרניות וההורמונים כאילו שאני צריכה עוד משהוא שיגרום לי לבכות גם ככה אני לא מפסיקה. אם הכל היה עכשיו טוב בחיים שלי אולי לא הייתי לוקחת את זה כל כך קשה אבל גם פתאום לא לעבוד ולהיות בבית וגם לסיים לימודים בלי לדעת מה אני רוצה מהחיים שלי ובנוסף על זה הטיפולים. יותר מדי יש עלי כרגע וממש קשה לי להתמודד עם זה.עוד משהוא שנורא מציק לי זה שסבתא שלי שאני נורא קשורה אליה מצבה מידרדר ואני הנכדה היחידה בין נכדים והיא נורא מחכה לנכד ממני ואני נורא מפחדת שאני לא אספיק את זה כשהיא בחיים, ואני כל הזמן אומרת לה שתחכה ושאני לא נותנת לה ללכת עד שהיא לא מחזיקה ילד שלי בזרועותיה אבל הפחד שלי שאני לא אספיק. אני כבר לא רואה את המקלדת מרוב בכי. סליחה שבכיתי לכם הייתי חייבת לפרוק.

ori27

New member
חמודה שכמוך- אל תבכי - קבלי ../images/Emo24.gif

מעיין, אין לי הרבה לרשום בכדי לנחם אותך. במצבים כאלו פשוט אין לי מה לכתוב , מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ותנסי לחשוב בצורה יותר חיובית (למרות שקשה) ולחשוב שהסבל הנוכחי יעבור ולך יהיה בייבי בזרועותייך. * גם לי עכשיו יש דמעות.

tich

New member
שולחת ../images/Emo24.gifים

תבכי עכשו כמה שאת צריכה. ואח"כ שתרגישי שאת מסוגלת להמשיך הלאה תאספי את עצמך תאזרי המון כוח וקדימה צאי לדרך שהיא לא פשוטה אבל המטרה שווה את הכל (מניסיון לי יש כבר שניים ואני פשוט מאוהבת בהם ואוהבת אותם כל יום מחדש). ואל תשכחי שאת לא לבד אני פה בשבילך.

סנונית 1

New member
מעיין מתוקה ../images/Emo24.gif

יש ימים כאלו שנראה שכל עולמך חרב עלייך אבל הם יעברו מתוקה. לדעת שאתה נכנס לסטטוס אחר "פוריות" ועוד לעבור את כל הכדורים והבדיקות זה לא קל גם לי לא היה קל כשגיליתי שכנראה מחדש הבא אני שם, גם אני בכיתי והמון אבל אחר כך , וזה טבע החיים פתאום אתה אוסף את עצמך ומנסה להתנחם בזה שלפחות מצאו את הבעייה ועכשיו יטפלו בה ואז אני אהיה אמא. לגבי סבתא שלך שתבדל לחיים ארוכים זה כואב ומפחיד, אני יודעת אבי נפטר לפני כמעט 6 שנים ולא היה מי שיוביל אותי לחופה ולא יהיה האדם הכי חשוב לי הסנדק של הילד/ה שלי וזה כואב נורא , אבל אני יודעת שהוא תמיד איתי איכשהו. אז נאחל לסבתא של אריכות ימים ולך יציאה מהבאסה כמה שיותר מהר היום את בוכה מחר או מחרתיים את תעודדי כאן אחרות, מבטיחה.

צהלולים

New member
חיבוקים - ועוד חיבוקים ../images/Emo141.gif

לא מבינה בכל זה אבל אני מקווה שהכל יסתדר. לבדוק דברים זה חשוב. יותר טוב מלא לדעת...

קובולט

New member
../images/Emo141.gifמעייני.....

אין ספק שיש משהו שמדרבן אותך לעשות ילד בנוסף לכמיהה הטבעית לילד, וזה ממש מצוין, גם לך וגם לסבתא שלך. הטיפולים אומנם לא נעימים אבל מה זה עוד כמה דקירות (דרך אגב את יכולה לבקש שישימו לך פרפרית קטנה) ואז לא ידקרו אותך חמש פעמים... גם בהריון צריך לעשות העמסת סוכר, תחשבי על זה שאת חוסכת בדיקה לאח"כ. חוץ מזה הזריקות אומנם לא נעימות אבל... ראיתי איתן דברים נהדרים קורים לחברות שלי לפחות תשמחי שיש פיתרון יעיל למצב עד כמה שהוא נראה שחור כרגע. מחבקת אותך חזק חזק

גרמת לי לבכות ../images/Emo7.gif

מעיין יקרה! אני בהזדהות איתך. גם אני סיימתי עכשיו ללמוד, ללא עבודה כי אני לא מוצאת, המצב לחוץ ואין כסף, ואבא שלי מאוד חולה ומבקש שאני אתן לו נכד. גרמת לי לבכות כי ראיתי פתאום את החיים שלי. כמובן שאיני חולה סכרת ואני לא צריכה לעבור את אותן בדיקות, אבל כל הבדיקות של הפוריות מלחיצות ומורידות את מצב הרוח. קבלי חיבוקים ענקיים
והתעודדי קצת עם התקווה שאת בידיים טובות של רופאים שיודעים מה שהם עושים ורוצים רק לעזור לכם. יהיה בסדר! תעדכני לגבי מצב רוחך

קוקיקית

New member
../images/Emo24.gif גדול וחזק

זה באמת קשה ועצוב, אבל תנסי לקחת הכל בפרופורציות ועוד כמה שנים תצחקי על זה. לקחתי ללב את עניין סבתא שלך ואני חושבת שחבל שאת מלחיצה את עצמך עוד יותר, ואולי תהיה לך בכלל בת?
תחזיקי מעמד

מעין26

New member
פיצפונית יקרה אני לא חולה סכרת

הטיפול הזה הוא טיפול חדשני, גילו כי יש קשר בין שחלות פולוצסטיות ובין חולי סכרת ולכן מנסים עם כדורים במקום זריקות. הזריקות הללו גם ככה מלאות הורמונים ואני טיפוס רגיש מטבעי אז עדיף גם ככה שזה בכדורים. אני יודעת על מישהיא שהייתה לה את הבעיה שלי ונתנו לה את הטיפול הזה והיא נכנסה להריון ציק צק. לגבי המצב רוח הוא עדיין ירוד השיא היה שאמא שלי צילצלה, הם היו בחו"ל ובכיתי לה בטלפון, למזלי הם חוזרים מחר אז אני ארגע עד אז. לקחתי קודם את הבעלול לסיבוב קצר בחוץ לכוס קפה וקינוח(עוד נקודה כואבת בימים אלו ההשמנה שהולכת ומתגברת). זהו חזרנו הביתה הבעלול לא יודע כל כך מה לעשות איתי חוץ מלחבק. מקווה שמחר יהיה יום אופטימי יותר. תודה על העידוד. אין עליכם.

../images/Emo62.gif סליחה לא הבנתי

מצטערת, לא הבנתי נכון! אם אפשר לשאול, מה זה שחלות פולוצסטיות? יש לי צילום רחם עוד מעט, האם אפשר לגלות בעיה כזאת בצילום רחם? אני שמחה שלפחות יש טיפול חדשני כזה, ואולי גם את תיכנסי להריון במהרה. לפחות יש לך את הבעלול שמחבק ומעודד כשצריך. ואם אמא לא יודעת, אולי כדאי לספר לה, בהמלצה, זה מאוד עוזר. ואכן, מחר יום חדש, אני מקווה שיהיה יותר טוב ותתעודדי, אנחנו איתך!!

מעין26

New member
שחלות פולוצסטיות הסבר

מה שזה אומר שלא כל חודש יש ביוץ כי יש המון זקיקים קטנים שלא מתפתחים לאחד מוביל ואז הביוץ מגיע אחרי המון זמן והמחזור גם בערך כל 3 חודשים. תפקיד האיקקלומין היא להסדיר את הביוץ. ולגבי אמא שלי, אני מספרת לה הכל, לא הייתי יכולה לעבור את זה בלעדיה פשוט ההורים נסעו לחופש בחול ולא רציתי להרוס להם את החופש במצב רוח שלי זה הכל. בכל מקרה תודה על העידוד. לגבי צילום רחם אין לי מושג לא עשיתי אותו אבל שמעתי ממישהיא שעשתה שזה לא כל כך נעים וכדאי לקחת מישהוא איתך כי את לא יכולה לנהוג אחרי זה. מקווה שיעבור בשלום.

מעין יקרה!!!

אני כל כך מבינה לליבך במיוחד הקטע עם הסבתא!!!! אני לא יודעת אם את זוכרת אבל גם אני נורא פחדתי מזה והמצב שלה התחיל להיתדרדר בפתאומיות ותוך 3 שבועות היא נפטרה!!! כל כך בכיתי וכעסתי שהיא מתה בלי לדעת לפחות שאני בהריון... אבל יש האומרים שכדי שתיולד נשמה אחת צריכה למות כדי לתת לה לרדת מהשמיים ואכן לאזכרה של החודש (גילוי מצבה) כמה סימלי...באותו בוקר עשיתי בדיקה והופיעו בה 2 פסים!!!!!(שכידוע לא התפתחו להריון תקין) בקיצור אני רוצה להעביר לך מסר שאופטימיות היא התרופה היחידה למחלה שלנו!!!!

למעלה