הבוקר הפציע

Raul*Duke

New member
הבוקר הפציע

הגיע הבוקר, נורא מוקדם, אך אני עם חיוך על פניי, מקבל את פני היום בברכה, לא בגלל שישנתי הרבה וטוב, לא בגלל העבודה, רק בגלל אהובתי. עיניי אדומות, הגוף רוצה לישון, אך נפשי רעננה, רק בגלל אהובתי. לא אוהב את העבודה, לא אוהב את הנסיעה, לא אוהב לקום מוקדם, אבל אוהב את הנערה. זה מה שמחזיק אותי ער, זה מה שעוזר לי על היום להתגבר, זה מה שמוריד את העצב מפניי, תחושת תשוקת אהובתי אליי... יום נהדר לכולם, תעשו חיים בים, סקס, מין ואהבה, תמיד יספקו לכם תשובה.

בוקר טוב לך ..

נכון , השחר הפציע ואני כמעט כמוך לא עצמתי עין כל הלילה מחשבות הרגשות מצאו להם מקום בחשכת הליל והשאירו אותי ערה חושבת עליך , אהוב שלי . אוהבת את החיים אוהבת את העבודה אוהבת את החופש אוהבת את הנסיעה אבל משום מה מאז שהכרתי אותך הכל , נראה אחרת הרבה יותר מושלם השמים כחולים הים בצבעים עמוקים השמש צהובה הפרחים פורחים בשלווה ופתאום שעות העבודה רצות להם כאילו מתאמנות לאיזה מרתון ובלי לשים לב .. הזמן נגמר ואני באה לראות את המילים שלך .. אלי אני אוהבת אותך כי אתה גורם לי לחייך אני אוהבת אותך כי סקס איתך הוא מעולם אחר אני אוהבת אותך כי המילים שלך גורמות לי להרגיש מגורה כל הזמן אני אוהבת אותך כי אתה המלאך שלי וזה הכי טוב בעולם .. שיהיה לך בוקר נפלא , מלאך שלי ..

Raul*Duke

New member
נכתב בעבודה, מפורסם רק עכשיו

יושב, מוקף באנשים, וחושב עלייך, טלפונים מצלצלים, אנשים מנדנדים, ואני? חושב עלייך, אנשים מסתובבים לי בין הרגליים, על הראש, ואני? רק רוצה אותך לכבוש, כותב לעצמי מילים של אהבה, חושב על מה אומר לך הלילה, במפגשנו הקבוע, רוצה להיות איתך ולא פה, רק את, אני והתחושה של ביחד, לא רוצה להיות בפחד, לגעת בגופך, לחוש נשימתך, אני לא ממש עובד, יושב וכותב לך, חולם עלייך בהקיץ, בוחן את גופך, כל קימור וציץ, הו נסיכה שלי, ההיית או חלמתי חלום? לא רוצה להיות בשום מקום, מלבד איתך, גם אם זה באי בודד ללא מטבח, (????) רוחי משועשעת, רוח שטות תקפה אותי, הכל בזכותך, תודה לך יקירה, אוהב אותך ורק אותך, נערה....

מלאך שלי ..

קצת עצובה , מרגישה רע .. זה היה עוד מין יום שכזה שפשוט לא רוצים לקום מהמיטה הולכת לעשות לי אמבטיה חמה ולהכנס למיטה אולי מחר .. ארגיש יותר טוב .. מקווה . בינתים אל תשכח , אני אותך אוהבת כלכך .. שולחת לך נשיקה וחיבוק אל תכעס .. נסה להבין את ההרגשה שלי .. תהיה איתי .. אוהבת

Raul*Duke

New member
יקירתי

לא שוכח, לא כועס, באמבטיה, אסבן לך את הגב, אוליך אותך אל המיטה לשכב, אנשק רק את מצחך, ואת תרדמי מול פרצופי המחייך, מותר להיות עצובים, יש גם כאלה ימים, ברור שתרגישי יותר טוב, תקומי מחר, ציפורים יצייצו ברחוב, אשב למרגלות המיטה, בבוקר אכין לך חביתה, אטפל בך במסירות, רק תחלימי במהירות, תשכבי במיטה, תחלמי חלום, זוהי השיטה, להרגיש טוב כשיבוא היום. חיבוק חם, שלך לנצח.

למעלה