הבוקר הזה...

ALON AA1

New member
הבוקר הזה...

שואל את עצמי ...אולי עדיף שהייתי אחד ממכם? מה דעתכם?

ALON AA1

New member
אולי אפילו בעיקר ולא למרות

חןדעת משהו...קיטורים זה לפחות לא שממה...חשבת על זה?

jdpworld

New member
כמה של א תנסה...

אף פעם...אבל ממש אף פעם... לא תהיה אני.

יערית

New member
בזה הרגע אני מעבירה לך

את הניק{נק} שלי למשך כל היום,בין השעות 15:00 ועד 16:00 אבקר כאן ,אראה מה יוצא ממיקלדתך ובלילה. לך על זה.

ALON AA1

New member
רק התלבטתי מה עדיף?

ואת שהיית בשני העולמות. יש לך תשובה?

ALON AA1

New member
ועל זה נאמר:

"והנחש היה ערום מכל חיית השדה" ודי לחכימא ברמיזא

לא חסרות נשים נואשות לנישואין...

והשעון הביולוגי שלהם כבר צורח... בטוח חלק מהן תשמחנה על כל חתן... וסביר להניח שתוך זמן קצר תגלו שעשיתם טעות ואז תתגרשו ואתה תשלם מזונות, תראה את הילדים שלך פעם בשבוע ועוד כל שבת שניה... תקטר על המרחק, על המזונות, על הגרושה שעושה הכל בכדי להרחיק אותך מהילדים... כמה קשה שהם שם ואתה פה לבדדד... אני ממש מתחילה לקנא במה בדיוק אתה מקנא????

ALON AA1

New member
אני ממש לא מקנא!

רק מתלבט בקול רם ומעל דפי הרשת ושואל בעצם מה עדיף: הבדידות המזהרת או הצרות של הדביקים בע"מ. מה שכתבת הוא מניסיון אישי?

שנטו

New member
בשני העולמות ישנן צרות

אך תמיד ישנן צרות גדולות יותר

ALON AA1

New member
הגאולה....

נכון אבל יותר נעים לראות את העולם ככזה שבכל מקום יכול להיות גם נעים. הכי כייף להרגיל את עצמינו לראות יתרונות גם במצב וגם בבני אדם...

ברור...

אמנם הילדים אצלי ואני היה איתם, אך אני בהחלט יכולה להבין את מצבו של אבא שלהם ואני לא חושבת כלל שיש במה לקנא בגבר גרוש... תבין שזה אדם שבעצם היה לו הכל ועכשיו אין לו. היה לו בית, משפחה, ילדים, אישה להגיע אליהם כל ערב ועכשיו הוא מגיע לארבע קירות... זה הרבה יותר קשה מחיי האם שנישארת עם הילדים

ALON AA1

New member
נכון טליה

אבל כל החיים מתנסים, הפחד מכישלון אף פעם לא צריך להיות גורם משתק, מה גם שאדם שחי בזוגיות טובה לפרק זמן ארוך כבר הרוויח משהו כייפי בחיים. את לא מרגישה ככה?

למעלה