הבוקר בקו 10 היה צפוף, רועש ומרגיז. אבל מה אכפת לי? אחד הגמדים לקח אותי!
N Neta558 New member 7/3/06 #1 הבוקר בקו 10 ../images/Emo178.gif היה צפוף, רועש ומרגיז. אבל מה אכפת לי? אחד הגמדים לקח אותי!
ג גמדמד New member 7/3/06 #2 איזה כיף שיש גמדים בסביבה ../images/Emo13.gif אבל יותר כיף כשיש את הענקית המדהימה שלי, כי מה יכול להיות יותר כיף מאשר לשרת אותך אגב - היום, כשהייתי בעבודה, וכרינו במערה פחם ... מצאתי מתנה קטנה ... אז לך הבאתי אותה כהפתעה
איזה כיף שיש גמדים בסביבה ../images/Emo13.gif אבל יותר כיף כשיש את הענקית המדהימה שלי, כי מה יכול להיות יותר כיף מאשר לשרת אותך אגב - היום, כשהייתי בעבודה, וכרינו במערה פחם ... מצאתי מתנה קטנה ... אז לך הבאתי אותה כהפתעה
ג גמדמד New member 8/3/06 #12 ../images/Emo2.gif יייוווווו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מאיפה יש לך תמונה שלי
../images/Emo2.gif יייוווווו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מאיפה יש לך תמונה שלי
ע ע זי New member 8/3/06 #9 בתי הקטנה אותך מתקנת... המילה "חוצנפית" אינה מתקבלת גם המילה "חוצפנית" אינה נכונה "חופצנית"... זאת הדרך להגות את המילה
בתי הקטנה אותך מתקנת... המילה "חוצנפית" אינה מתקבלת גם המילה "חוצפנית" אינה נכונה "חופצנית"... זאת הדרך להגות את המילה