הבוקר בא לי

הבוקר בא לי

לקלל שיט,שיט,שיט, שיט, מיארד, מיארד, סישה, SHAISE, ,שיט, שיט, מיארד, מיארד, סישה, SHAISE מיארד, מיארד, סישה, SHAISE, שיט,שיט,שיט, שיט, מיארד, מיארד, סישה, SHAISE, ,שיט, שיט, מיארד, מיארד, סישה, SHAISE מיארד, מיארד, סישה, SHAISEשיט,שיט,שיט, שיט, מיארד, מיארד, סישה, SHAISE, ,שיט, שיט, מיארד, מיארד, סישה, SHAISE מיארד, מיארד, סישה, SHAISE, שיט,שיט,שיט, שיט, מיארד, מיארד, חרא. זה לא נאמר לאף אחד ספיצפי אני ספיצפי אמר זאת. ובקשר לתצלום, כמו שאמר ברק, שופט בית המשפט העליון, "הכל שפיט", כלומר "הכל צלים", ( יענו בר צילום ☺ )

קליק

לק קליק לק קליק לק קליקה לכה ככה קליקה ליקה לאחרים הצליפה. צליף צלף קליקה הצליפה נשקה נשיקה לקליקה לכה קליק לק קליק לק שיר עידוד למקליק.

Dan_Kap_

Active member
Ach, Scheise!!!

Pixy led

New member
כשאמרת "שפיט"

הזכרת לי בדיחה ששמעתי לפני שנים...
איש הולך ביער כשלפתע הוא שומע מאחוריו לחישה: "טיפש... טיפש..." מסתובב האיש ונוכח לראות כי עוקב אחריו תנין. אומר האיש לתנין, "אל תקרא לי טיפש!", וממשיך בדרכו. לא עובר אפילו כמה מטרים ושוב נשמעת הלחישה: "טיפש... טיפש..." שוב מסתובב האיש ואומר לתנין, "שמע, אם תקרא לי שוב טיפש אני אפגע בך!" ממשיך האיש בדרכו ועד מהרה הוא שוב שומע את הלחישה: "טיפש... טיפש..." סב האיש על עקביו ומתרה בתנין: "אם עוד פעם אחת אשמע אותך קורא לי 'טיפש', אהפוך אותך inside out, כמו שאומרים!" אך כשממשיך האיש ללכת, שוב לוחש התנין מאחוריו: "טיפש... טיפש..." מתרגז האיש, תוחב את זרועו אל לוע התנין עד הזנב, הופך אותו כך שכל האברים הפנימיים מדלדלים החוצה וממשיך שמח וטוב-לב בדרכו, כשלפתע הוא שומע מאחוריו לחישה: "שפיט... שפיט..." איזו ילדות מאושרת היתה לי.

למעלה