הבוס

amphd

New member
הבוס../images/Emo150.gif

חלק לא קטן מהעבודה, מהאווירה בעבודה, מכך שכיף לנו או לא יש לבוסים שלנו. ועל אף שהבוס הוא קודם כל בן אדם(בד"כ) יש מס' מצומצם של סוגי בוס כולנו נתקלים בהם ביום יום חלקם נשארים יותר וחלקם פחות, חלקם אנחנו אוהבים ואת חלקם שונאים וכו' וכו'. אז ריכזתי פה את מה שאני מכיר, נתקלתי לאורך השנים, אתם מוזמנים להגיב להוסיף כאלה שפספסתי או לספר על בוס שלכם שמתואר בקובץ המצורף. אז קדימה להגיב...... אם ירצה הפורום/הכח/הזמן בקרוב נוסיף גם סוגי לקוחות וסוגי נציגים.

ויש את הבוס שהוא בעיקר בן אדם

ולמה אני אומרת את זה היום היה לי יום ממש קשה בבוקר הייתי אצל אבא שלי בבית חולים ומשם לעבודה שעה אחרי תחילת העבודה העומס הריגשי התפרץ ופשוט התחלתי לבכות אחת האחריאיות באה אחי ושאלה מה קורה הסברתי לה שאבא שלי מאושפז היא שאלה אם אני רוצה ללכת הבייתה אמרתי לה שלא כי זה לא נשהו ששיסתיים עוד שבוע הוא חולה סרטן שהוא יהיה בטיפולים לפחות החצי שנה הקרובה אז נתנו לי ללכת לשטוף פנים ולהתרעננן ואמרו ואחר גך גם הבוסית אמרה שאם אני צריכה ששאני רק אגיד בסביבות 8 וחצי בערב הרגשתי שאני פשוט לא מסוגלת יותר והם ישר הסכימו לשחרר אותי והיו ממש בסדר איתי כמובן שאני לא מתכוונת להפוך את זה להרגל אבל טוב לדעת שיש לך בוס שמתחשב ומבין שלפעמים עומס רגשי גם משפיע

שמתי ../images/Emo23.gif למשהו

ה"מסמך" שכתבת מאוד מקיף ודי מדוייק, אבל הוא מתאר בעצם סוגי אישיות שונים - שלא בהכרח מאפיינים בוס אלא כל בן אדם בעצם. כל בוס הוא קודם כל בנאדם, ולכן יש לכל אחד את האישיות היחודית שלו, שלצערנו בלא מעט מקרים היא לא הכי סימפטית (אבל יש מקרים יוצאי דופן לטובה, ותעיד טלטלונת)

למעלה