הבוס שלי עוזב....

הבוס שלי עוזב....

האיש הכי מקסים בעולם הכי מתחשב בעולם והכי נעים... עברתי מספר עבודות במהלך חיי ומעולם לא הסתדרתי עם מנהל כמו שהסתדרתי איתו... ועכשיו הוא עוזב ואף אחד לא יתן לי את התנאים ואת ההטבות שהוא נתן לי.... ועכשיו אני צריכה לבדוק אופציות אחרות בחברה (מה שיכול להיות לטובה) אבל עצוב לי קיבלתי את ההודעה כרגע ואני בהלם מוחלט

פושפושית

כל שינוי הוא שינוי לטובה וגם אם לא יהיה כמו במקום העבודה האחרון, תמיד אפשר למצוא פלוסים במקום עבודה אחר צאי מההלם, וקדימה לחפש עבודה

לא איבדתי את מקום העבודה שלי

אני יכולה להישאר ואני יכולה גם לחפש משרה אחרת בחברה פשוט אף אחד לא יהיה גמיש כלפיי כמוהו...חוץ מזה אולי זו הזדמנות יחד עם חיפוש דירה להשכרה לעשות שינוי... נראה...

האאאאאאאאאא

אבל בכל מקרה, גם אם את מחליטה לעשות את השינוי הזה, אל תפחדי מזה לפעמים זה עושה ריפרש לנשמה, ואז הכל נראה אחרת בהצלחה שיהיה

נראה...לא בא לי לעבור טלטלה עכשיו

אבל ברגע זה היא נראית בלתי נמנעת... אבל אולי כשיעברו השעות אראה את הכל באור שונה... בדיוק אתמול דיברתי עם איש שאני אוהבת מהפורום והרהרתי לגבי מקום העבודה שלי פתאום זה נראה כמו נבואה שהגשימה את עצמה

הייתי לא מזמן

במצב קשה יותר
נראה לי:)) רק שאני הלכתי מהם...(שני בוסים לא אחד) לא נקשרת ככה יותר לעולם.
עצמאות!פתרון מנצח!

אני את הטוטאליות שלי

ברגשות שומרת למקום אחר (כבר) בוס מקסים (וחכם)אחר בימים אחרים לגמרייי אמר לי: "לעולם! לעולם אל תתני את הנשמה שלך....גם לא את ה99 אחוז..." צדק!

מתוקונת אני דואגת לעצמי לא לו

הייתי הולכת ובאה מתי שבא לי (בערך) חופשים מתי שרציתי בקיצור די עשיתי מה שאני רוצה ועכשיו זה כנראה יגמר ואני מחייכת כי למדתי שאין ברירה אחרת

החתולית

New member
וואללה מבינה אותך

אני עובדת עם מנכ"ל שבלעדיו לא הייתי נשארת כאן רגע. מקווה שיסתדרו לך הדברים עם מישהו אחר.

למעלה