הבוס רצה KJam...

shed

New member
הבוס רצה KJam...

אז הבוס קיבל KJam. הוא בלע בשקט את בעיות הסנכרון, החוסר בדיבורית נורמלית לרכב, ואפילו את חוסר הנוחות בשימושים יומיומיים (חיוג למשל) אבל הריסטים התכופים (ובעיקר העובדה שיותר מפעם אחת הם התרחשו תוך כדי שיחה) והעובדה שריסט לוקח יותר מדקה במכשיר הזה, פשוט הוציאו לו את האוויר מהמפרשים. אז הבוס, עשה מה שבוס יכול לעשות: הוא לקח לעבדיכם הנאמן את ה-6230 הנחמד והמתוק שלו, ודחף לו KJam ביד. אחרי שהצחוק ייגמר, יש איזה מקום שמרכז את "תוכנות חובה ל-KJam ודומיו?", מה אני חייב לדעת (חוצמזה שאני חייב תוכנת ניהול טלפון אחרת כי הדיפולטיבית פשוט זוועתית), ואיך לעזאזל גורמים לדבר הזה להיות יותר מהיר? המכשיר, כמו שהוא יוצא מהקופסא לא מפסיק להראות לי את ה"שעון חול" המעצבן הזה.

AYELET1

New member
רגע... מה עם התוכנה שהמלצת לי בזמנו

עליה וכבר יומיים אני מנסה להיזכר בשמה למען שד???? היא האיצה עד 276 (מה שמה?????)

2cookie

New member
omap clock

נכון שהיא מגיעה ל-276, אבל גם 260 זה די מהיר (במיוחד אם משווים ל-KJAM עם 200 מגה הרץ), וחוץ מזה לא הצלחתי לקנפג ש-OMAPCLOCK תעבוד בכל פעם שמפעילים את המכשיר.

tzafrirs

New member
צריך להיזהר עד כמה מאיצים את המעבד.

אני זוכר שבזמנו שהתוכנה יצאה ב- XDA (הפורום של המפתחים) היו שם אנשים שהגיעו למהירות דאי גבוהה ופוקט שלהם לא נדלק יותר.... (מעניין מה קרה לו...)

2cookie

New member
הארד ריסט פותר הכל.

בכל מקרה עולים שלב שלב ורואים מתי המכשיר נתקע, ושם מפסיקים.

חזק ואמץ..

1. בדוק אפשרות לשדרוג ROM (מבטל אחריות למיטב ידיעתי). ישנם ROMים מהירים יותר ואחד מהם הוא Mr.Clean או משהו כזה. (חכה שיבואו אנשי ה-K לפורום) ישנה גם אפשרות "להוציא" את העברית מה-ROM הנוכחי ולהתקינה אח"כ ב-ROM החדש. כאן אני מציע לך להתייעץ עם מביני. 2. תוכנת חיוג: EZDial עושה נפלאות בתוכנה המובנית. 3. מעבר לזה קרא קצת בפריק בפורום Phone Edition יש שם לא מעט חומר בנושא מרוכז בפורום אחד. בהצלחה... (אני מתאפק לא לצחוק)

shed

New member
אתה מוזמן לצחוק כמה שאתה רוצה,

אני יותר קרוב לדמעות.

יצא לי לראות את ה-KJAM של עומרי

והוא ממש לא הזכיר לי את ה-KJAM הראשון שפגשתי. הוא היה מהיר בהרבה, דבר שדי הפתיע אותי. בדוק אם אתה יכול לשדרג ROM ושאל את עומרי אם הוא יכול להמליץ על ROM ספציפי.

AYELET1

New member
שוב- ה-KJAM הספציפי הזה היה אצלי

כמה שבועות כולל האצה עד 276 קטסטרופה מעצבנת...

אבל הגיב יחסית מהר

למכשיר של צפריר שראיתי לפני כשנה. אז היה צריך לחכות שניה עד שמשהו הגיב על המסך... זה היה סיוט. במכשיר של עומרי יש סימני חיים וכטלפון הוא שמיש... כ-PDA זה כבר משהו אחר. וידידנו השד זקוק לטלפון לא ל-PDA. הלא כך?! אני חושב שהוא אף יוכל להנות ממנו בקינפוג הנכון ובלי זבל על המכשיר, אבל זה כבר יצריך קצת עבודה... שד... אם תהפוך את המכשיר למהיר אולי הבוס יתחרט והכל ישוב על מקומו בשלום. תחשוב על זה!!!

AYELET1

New member
"מהיר" זה יחסית ../images/Emo3.gif

לעומת זה של צפריר מהיר לעומת כ ל דבר אחר כולל פוקט (ולא רק פאלמים) הוא ממש ממש לא מהיר ולא היה לי שם זבל בכלל המכשיר הזה חירפן אותי והכיל מינימום

TulXP

New member
את מוזמנת להתרשם מהKJAM שלי

שעבר קינפוג מלא (כולל ROM שאני בניתי עבורו) והמכשיר מהיר , לצורך העניין אני פותח PDF של 98MB ועובר עמודים בשניות... אני מקווה שאגיע למפגש ותוכלי להתרשם טל

shed

New member
אני אשמח להתרשם ולקבל טיפים

אני עם הרום החדש ביותר שיצא (עד כמה שאני יודע). לגבי מהירות - אני בספק עם המכשיר הזה יצליח להוציא ממני את המילה "מהיר" (נא לא לשכוח שאני רגיל ל-TC) כל מה שאני רוצה הוא טלפון נורמלי ו-PDA סביר ממנו (כלומר: שירותי SSH, שירותי SMS נורמלים ונוחים, וקצת מיילים) לא יותר מזה. את כל הפירוטכניקה אני אעשה כבר ב-TC.

2cookie

New member
פירוטכניקה זה אוזניית BLUETOOTH

עם מסך 12 אינצ', שני רמקולים, WINDOWS XP ומעבד 1.6 ג'יגה הרץ.

AYELET1

New member
1.5...

ולמי שלא יודע ובקי (כלומר כל השאר חוץ מקוקי וממני...) באחד המפגשים ניסינו לצמד את ה-KJ המדובר יחד עם מחשבוש שלי (IBM X41) כדי להעביר קבצים ב-BT. בטעות סומנה אפשרות ה-HEADSET ואז תוך כדי שיחת טלפון ב-KJ נשמעו הדברים ברמה מרמקולי מחשבוש... מחשבוש הפך לאוזניית ה-BT של ה-KJ...

למעלה