חלק ראשון - למי שהספיק לשכוח
"השתגעת , מה בדיוק את חושבת שאת עושה" מלמלתי ולא האמנתי כשחלי (שם בדוי מסיבות מובנות) נכנסה למשרדי , נועלת מאחוריה את הדלת .
נועלת , ומתקדמת לעברי , פותחת כפתור ועוד כפתור בחולצה , חושפת את החזייה הלבנה , הגדולה שאיכשהוא מכילה את שדיה הגדולים.
"חלי ,מה בדיוק נפל עלייך? לקחת משהוא?" הפה ממלמל כשהעיניים נעולות על החזיה , אחרי שהחולצה הושלכה על הכיסא בצד , אופס , החזיה הושלכה גם היא לכיסא , מגלה את השדיים הגדולים . השדיים שלא אחת עצרתי בשניה האחרונה מלמזמז , בכל זאת יחסי עובד מעביד במאה ה-21 מסבכים את החיים .
"חלי, שנינו נשואים , שלא לדבר על זה שאני הבוס ש" , לא הצלחתי להשלים את המשפט כי השד עם הדובדבן החום נדחף לתוך פי , מונע ממני להשלים את המשפט .
"שתוק , יא מנייק , סליחה פ-ר-פ-ר-ו-נ-י , אין לך זכות דיבור יותר , תמצוץ , ושתדע , אם לא אגמור תוך 20 דקות , כל המשרד ידע שאתה פרפרוני" .
השד שמנע ממני מלהשיב ,ואולי אינסטינקט ההישרדות גרם לי למצוץ , להזקיר את הפטמה , לסחוט גניחה קטנה .
"פרפרוני? מי זה?" הצלחתי למלמל כששלפה את הפטמה מהפה , מונע ממנה מלהפשיט אותי .
18 דקות , "נחשפת כשפרסמת את הפוסט "נוסטלגיה , פרפרוני" לעגה ,"כל המשרד זוכר את האטרף שלך בשנה שעברה כשחרשת את הפייסבוק " , אמרה והתפשטה , משליכה את המכנסיים והתחתונים לכיסא , וחוזרת לטפל בי , מועכת דרך המכנס את המכנס , לא מפספסת את הזין הזקור שמסגיר את הרגשתי האמיתית .
"אל תשכח , שאני זו שסיפרת לך בפאב בנסיעה לברלין על דפנה , לא התביישת לספר לי , ולא חשבת אפילו שאני מתייחמת " המשיכה והסירה את בגדיי כשראתה שנשארתי חסרת אונים .
"גמרתי 3 פעמים במלון , נזכרת במה שסיפרת לי , ואתה בחדר הסמוך , אולי שמעת אותי נאנקת , אבל לא דפקת על הדלת , פרפרוני"
נזכרתי באותו הלילה , איך שמעתי את גניחותיה דרך הקיר הדק , ולא העזתי , חששתי להסתבך , ועכשיו אני ערום במשרד , חסר אונים לחלוטין .
"10 דקות" אמרה ונשכבה על הספה שבפינה , ספה שעד היום רק הלקוחות הנבחרים זכו להניח את ישבנם עליה .
"9 דקות" , מפסקת את הרגליים , מלטפת את ערוותה .
מה אתם הייתם עושים? אני הרמתי ידיים , ליתר דיוק הורדתי אותם , נוגע לראשונה ביוזמתי בשדיים שתמיד רציתי למזמז .
חלי , מעודדת מהיוזמה שלי , תפסה את הזין בידה ומשכה אותי אליה .
"אין זמן למזמוזים , אם אתה לא רוצה שכל המשרד יקבל לינק לסקסואלי, 6 דקות
נגמרו המשחקים , התחלתי לזיין אותה , איך אפשר לסרב לחלי עם כזה טיעון משכנע"
הזין החליק פנימה , הייתה רטובה רטובה , כנראה שהסיטואציה הזו חרמנה אותה ברמות .
מזיין חזק התחת עולה ויורד , הזין מחליק פנימה והחוצה , יד אחת ממזמזת את השדיים
היד השניה על הפה שלה מחניקה את הגניחות , החבר'ה בחוץ לא צריכים לדעת מה קורה כאן .
מרימה את אגנה לכווני , רוצה את משה עד הסוף , הספה חורקת , עוד דחיפה אחת , חלי מקמרת את גופה השדיים נמתחים , העכוז מורם , הזין עמוק בתוכה , ובגניחה אחרונה גומרת ומתרפה , משה עדיין מתוח רוצה גם הוא פורקן.
מעיפה מבט בשעון "פיספסת בחמש דקות , אבל היה טוב , מה שנותן לך עוד צ'אנס אחרון לעמוד בזמנים " , כשאמרה "לעמוד" נתנה לטיפה ומשיכה לזין הזקור .
"הוא יצטרך לחכות למחר , כמו שאני חיכיתי שנה שלמה , תפנה לך מחר את היומן בשש בערב , וכשאכנס למשרד מצפה לראות אותך ללא תחתונים , ושלא תעז לאונן תאמין לי שאדע"
נשיקה אחרונה לזין הכואב , חצי מציצה , ואז קמה , מתלבשת , מסדרת את הבגדים , ומסתכלת עלי כשאני מתלבש , מנסה להכניס את הזין הסורר הזקור למכנס .
"מחר בשש , פ-ר-פ-ר-ו-נ-י" , שולחת נשיקה אחרונה לכווני , ויוצאת בעיכוס קטן מהחדר .
רבע לשש , יוצא לסיבוב אחרון בין העובדים שעדיין לא הלכו הביתה , קפיצה קטנה לשירותים , וחוזר למשרד .
חוזר למשרד , נועל ת'דלת ומתיישב מאחורי השולחן .
3 דקות לשש , נזכר שדרשה שאוריד את התחתון , מתפשט במהירות , מסתיר את המכנס והתחתון מתחת למכתבה ומתיישב בהמתנה להמשך .
שש , שש ודקה וכלום לא קורה , נוגע בזין הזקור , לא בין איפה חלי .
דפיקה בדלת , למה היא דופקת ולא נכנסת , לא מבין .
הדלת נפתחת וטל המזכירה המסורה שלי דוחפת את הראש פנימה "בוס , אתה צריך עוד משהוא או שאני יכולה ללכת הביתה" , מתכווץ בכיסא , מתפלל שהיא לא תתקרב .
"לא , תודה טל , את יכולה ללכת , ד"ש לרוני "
הדלת נסגרת , ונפתחת שוב , כשחלי נכנסת , נועלת מאחוריה את הדלת
"תגיד תודה" אומת ומתקרבת "עדיין לא סיפרתי לאף אחד , וכדי שלא אספר , אתה צריך לגמור היום תוך 23 דקות , דקה לכל חודש שחיכיתי לך שתזיין אותי מאז שקיבלת אותי לעבודה "
זה קל , חייכתי לעצמי , משה היה מוכן ומזומן , כל החיוך חיכה להתפרק , אחרי שאתמול השאירה אותי ותאוותי בידי , לאונן לא העזתי, פחדתי שהמכשפה תגלה ותממש את האיום לחשוף אותי לכולם.
גלגלה את הכיסא אחורה והתיישבה לפני .
"היום הזין שלך יחגוג" , אמרה ולקחה אותו בפה , מקצוענית אין מה להגיד , הכניסה את הזין עמוק לפה , עד שהביצים נגעו בסנטר , והוציאה , הלשון מלקקת את הזין , ושוב שואבת אותו לפיה .
"קלי קלות" חשבתי מרגיש שאני עומד לגמור , לא מספר לה , סוג של נקמה , למלא לה את הפה .
הפעימות של הזין , שניה לפני שגמרתי , הסגירו אותי , שלפה את הזין החוצה "זה לא כזה פשוט , חשבת לסדר אותי " חייכה בממזרות "13 דקות" .
מתמתחת , עדיין לבושה לחלוטין , ומתקרבת שוב , ומסתובבת ומתיישבת עלי , הגב שלה נשען על החזה שלי , מרימה את החצאית , מסתדרת כך שהזין מונח על פי הערווה , מגלה שהיא ללא תחתונים ."תהנה" אמרה והתחילה לזין אותי , עולה ויורדת , ולא זזה , נותנת לזין למלא לה את הכוס , "זה טוב" אמרה והמשיכה לעלות ולרדת .
"תמזמז אותי" , אמרה כשהתחילה לנוע שוב , הידיים שלי על החזה , ממזמז דרך החולצה והחזיה ."יותר חזק" , מועך לה את השדיים , היא הזמינה את זה .
דופקת אותי , ואני חושב על השעון שדופק גם הוא , מקווה שהפעם תיתן לי לגמור ,לגמור עם הסיוט המענג הזה .
ואז היא גומרת , הכוס שלה מתכווץ על הזין שלי , עוטף אותו , מרגיש את הפעימות שלה , ההתכווצות משחררת אותי ואני גומר לתוכה , מתיז עוד ועוד ועוד , פורקן של יומיים בהם התאפקתי
"השתפרת " שמעתי , עדיין לא מאופס לחלוטין מהגמירה החזקה .
"השתפרת , אבל עדיין לא עמדת בזמנים , פספסת בדקה , אבל בגלל שאני נחמדה ובגלל שגמרתי , נתן לך צ'אנס אחרון בהחלט , מחר בחמש .
נשקה לשפתי , מגע של שד בחזה , ויצאה בתיפוף קל.