הבולים שלי !!

• פותח הנושא itzm
  • פורסם בתאריך

itzm

New member
הבולים שלי !!

כן הבולים שלי תמונה אחת ! 2 בולי חלל רוסיים . בול חלל ישראלי 4 בולי רכבות בול אוניה בול טרקטור מעוין מסידרה של 5 וסידרה של בולי פרארי יש לי שלושה ואני לא יודע כמה חסר לי !

itzm

New member
ועוד תמונה

2 בולי מעבורות חלל רוסי ואמריקאי האופנוע הראשון 60 שנה למרסדס ו3 בולי חלל מיוחדים לא יודע איך להגדיר אותם

itzm

New member
ואחת אחרונה

2 בולי צהל 2 סדרות של כלבים (יש כלב שחוזר על עצמו כמו שיש לי בבית !) 3 בולים רוסיים ישנים 3 בולים מגרמניה הנצית 2 בולי רכב של מרסדס ורולס רויס יש עוד 4 בסידרה ולידע כללי יש לי באוסף הבולים שלי מעל 500 בולים הקשורים לחלל ותחבורה לא ידעתי שיש לי כל כך הרבה !

יש לך כלב????

ואם אמרת שיש לך כלב כמו זה שחוזר על עצמו, האם זה אומר שיש לך כלב תחש? ואם כן, למה אתה חושב שתחש זה כלב? (סתם, ירידה על חשבון הכלבים הקטנים...)

itzm

New member
חחחחה

ובנימה רצינית יותר כשקניתי ת הסידרות האלה היה לי כלב תחש צעיר ליפני שנה וחצי הוא מת בן 18 וחצי המישפחה לא יכלה לעמוד בזה וישר קנינו עוד אחד ומה אתה אומר על אוסף הבולים שלי לא אמרתה כלום על זה (נעלב) הרי על זה אתם מדברים כל היום כאן ! ועוד משהוא מישהוא יכול להגדיר לי את הבולי חלל שאני לא יכול !!??? תודה

סתם אתה משמיץ...../images/Emo46.gif

רק היום דיברנו על מטבעות, תיונים, אניות, פסלי שנהב סיניים, הקמנו גלריה של סכינים (וסידרנו קישור לאתר דגמי מכוניות!) - ואתה אומר שאנחנו רק מדברים על בולים? בוש והיכלם!! הבולים אחלה, באמת. מבחר יפה. להגדרות - אולי תמיר ידע יותר ממני בעניין הזה. אני לעומת זאת אכבד בשעה מאוחרת יותר את זכרו של הכלב המנוח בסדרת תמונות כלבי תחש, ולאריכות ימיו של יורש העצר.

itzm

New member
צודק חלקית

רוב השבוע היה על בולים מטבעות וטלכארטים סוף השבוע היה מענין מיבחינה אספנית ואני שמח על כך !!

astrok

New member
קודם כל -

בולי החלל אינם בולים אלא גליוניות זיכרון - בולים גדולים יותר, יפים יותר ובד"כ נדירים יותר. הייתי רוצה להחליף עמך אותם, אם הנך מעוניין במשהו, תגיד לי. "בול החלל" הישראלי אינו בול חלל, הוא בול תקשורת פשוט משנת 65', ששווה 3ש"ח במקרה הטוב... בקשר למכוניות - אין לי מושג... מקווה שעזרתי, תמיר.

itzm

New member
תודה אבל יש לי עוד שאלה !

לבול הישראלי אני קראתי בול חלל רק בגלל הסיבה שיש לווין בתמונה ! יש לי גם בולים בודדים לא רק גיליונות סרקתי את הגיליונות כי כמו שאמרתה הם יפים יותר השאלה שלי מיתיחסת רק ל 3 בולים האלה שהם מיתוך 5 אני לא יודע איך להגדיר אותם תודה על העזרה !

astrok

New member
קודם כל -

תודה על ההערה - אכן אצרף בול זה לאוסף החלל שלי... בקשר לבולים, אלו לדעתי בולי חלל, אך אני צריך סריקה טובה בהרבה בשביל לדעת סופית. מה אתה בעצם רוצה להגדיר, ולמה? ובקשר לגליונות - מעוניין להחליף? בהצלחה בהמשך, תמיר.

למעלה