הבוייז שלנו

מאוריצה

New member
../images/Emo45.gifשרון אושרי ואדם../images/Emo45.gif

הכי מתוקים שרון אדם ואושרי כל השאר סתם דבילים נכון???????????????..?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????. ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........................................................................................................................................................

Brwonie22

New member
היייי ביחייי וערניייי גם יפייפים!

(חח גליוש אם את רואה התכוונתי ערן לא ערני... ערן שלך.. חחחחח)

Charmed Galia

New member
חחח../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif

ולזאת למעלה את דבילית בעצמךךךךך או שפשוט שכחת את ערן
המלאך שלי
הדוגמן שלי
הנסיך שלי
הסקסי שלי
[חחחחח]

Charmed Galia

New member
חח מודה באשמה../images/Emo122.gif+קישוררר../images/Emo11.gif

And I Like It
נממממממ כנסו עכשיוווו לפורום אולי זה יפעל
\ http://www.ez-forum.net/forum/index.php?mforum=galiamazorhecht ואם זה לא פועל לכם תסמנו את זה בשורת כתובת ותלחצו על זה 3 פעמים רצופות אנטר וזה יעלה[כי פעם גמלי היה ת'בעיה הזאת]:]]

yafit93

New member
הלוווו כולם חמודים כפרה על ערני

ואביחי ושרון וכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Charmed Galia

New member
../images/Emo45.gifצודקת רק להרגיע../images/Emo11.gif

שלי שלי שלי שלי Mine חחחחחחחחחחחחחחחחע רכווושששייייי הפרטייייייייייייייייי הכל הכל ר----ק ששששללללייייייייי כל סנטימטררר בגוף ובעור המושלם הזההה
אחח כיף להכריז את זה:
ערנייייייי שששלללללללייייי
אתן בטח חושבות שהתחרפנתי סורי
הוא פשוט כזה מושלם אחח מה שאני הולכת לעשות לווווו כשהוא חוזר מהמכולת חעחע

אדרררר

New member
חחח בדיוק באתי לרשום את זהההההה

אךךךךךךךךךךךךך כפרה עליהם יפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תמשיכו להצבייייעעעעעעעעעעעעעעעעע אני רוצהההההההההה שליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטה :) חחחחחח תמשיכו להצביע תראו כמה זמן הם ישארו מקום 1 אל תסתמכו על זה שעכשיו הם מקום ראשון תבינו שכל הצבעה עוזרתתתתתת

Charmed Galia

New member
כל הכבוד בננות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

אני מצביעה כל יום
כנסו ותמשיכו להצביע אנחנו חייבים להישאר בטופפפפפפפפפ ומגיע ל"דרך המלך" הם מקום 3 חעחעחע
www.music24.co.il

../images/Emo207.gif

כל מי שרוצה שהגיים בויז ינצחו בראש 1 אזז.. שלחו את המילה: פופ 1 למספר: 3548 חשוב מאוד!! חייבים שהם ינצחו!!

לא להפסיק להצביע!

לי אין כבלים אז תעדכנו אותי באיזה מקום אנחנו! ולא כל יום לפתוח על זה שרשור חדש!

למעלה