הבוגי בירדן
לכל מי שרוצה לקפוץ לביקור קצר בירדן.... הבוגי מתחיל ביום שישי ה-19, ומסתיים ביום שבת ה-27, כלומר שני סופי שבוע, וכל מה שביניהם...
יש מספר אנשים שרוצים לבוא, ויש כמה שגם שאלו אותי לגבי זה, אז הדעות שלי בנושא מפורטות להלן, וכל מי שרוצה להצטרף - מוזמן. אני מתכנן לנסוע לירדן בסופ"ש השני. לתת להם להתארגן על עצמם קודם, להבין איך מתפעלים מטוס כמו שצריך (CASA) ואיך מרימים בוגי לאויר. למיטב ידיעתי זו פעם ראשונה שלהם, ואני חושב שעדיף שהם יסתדרו לפני שאנחנו מגיעים....שהכל יתקתק יותר טוב אחרי כמה ימים של ניסיון. אני מתכנן על הסופ"ש השני בלבד ולא יותר מפאת עבודה....אם הייתי יכול אז הייתי נוסע ליותר זמן. בגדול, עוברים את הגבול ביום חמישי בלילה, צונחים שישי ושבת, וחוזרים מאוחר בלילה בשבת. ישנים בבית מלון בעקבה - כרגע בבירורים של איזה וכמה עולה. כמות הצניחות לא תהיה מזהירה - כלומר סדר גודל של 10-20 צניחות ליומיים של בוגי זה מעל ומעבר. הרעיון הוא לא כמות, אלא (א) איכות ו-(ב) אוירה. לקפוץ בירדן, עם אנשים מכל העולם, הנוף, המטוס. זה הרעיון. מי שרוצה להצטרף, שימו הודעה כאן, ונראה אם אפשר גם לארגן משלחת קטנה לסיפור. מספיק אנשים יאפשרו התארגנות להסעה מסודרת מהגבול הירדני, אולי אפילו עד למעבר גבול, מחירים טובים יותר לחדרים במלון, וסתם אוירה כיפית. בואו בהמוניכם.
לכל מי שרוצה לקפוץ לביקור קצר בירדן.... הבוגי מתחיל ביום שישי ה-19, ומסתיים ביום שבת ה-27, כלומר שני סופי שבוע, וכל מה שביניהם...