הבוגי בירדן

ארזירון

New member
הבוגי בירדן

לכל מי שרוצה לקפוץ לביקור קצר בירדן.... הבוגי מתחיל ביום שישי ה-19, ומסתיים ביום שבת ה-27, כלומר שני סופי שבוע, וכל מה שביניהם...
יש מספר אנשים שרוצים לבוא, ויש כמה שגם שאלו אותי לגבי זה, אז הדעות שלי בנושא מפורטות להלן, וכל מי שרוצה להצטרף - מוזמן. אני מתכנן לנסוע לירדן בסופ"ש השני. לתת להם להתארגן על עצמם קודם, להבין איך מתפעלים מטוס כמו שצריך (CASA) ואיך מרימים בוגי לאויר. למיטב ידיעתי זו פעם ראשונה שלהם, ואני חושב שעדיף שהם יסתדרו לפני שאנחנו מגיעים....שהכל יתקתק יותר טוב אחרי כמה ימים של ניסיון. אני מתכנן על הסופ"ש השני בלבד ולא יותר מפאת עבודה....אם הייתי יכול אז הייתי נוסע ליותר זמן. בגדול, עוברים את הגבול ביום חמישי בלילה, צונחים שישי ושבת, וחוזרים מאוחר בלילה בשבת. ישנים בבית מלון בעקבה - כרגע בבירורים של איזה וכמה עולה. כמות הצניחות לא תהיה מזהירה - כלומר סדר גודל של 10-20 צניחות ליומיים של בוגי זה מעל ומעבר. הרעיון הוא לא כמות, אלא (א) איכות ו-(ב) אוירה. לקפוץ בירדן, עם אנשים מכל העולם, הנוף, המטוס. זה הרעיון. מי שרוצה להצטרף, שימו הודעה כאן, ונראה אם אפשר גם לארגן משלחת קטנה לסיפור. מספיק אנשים יאפשרו התארגנות להסעה מסודרת מהגבול הירדני, אולי אפילו עד למעבר גבול, מחירים טובים יותר לחדרים במלון, וסתם אוירה כיפית. בואו בהמוניכם.

inzaghi

New member
שאלות :

כמה תעלה שם צניחה? כמה צניחות אפשר להספיק ביום? עד כמה זה רחוק מעקבה? כמה אתה מעריך להוצאות נילוות (לינה,אוכל וכו'...) כל יום? וכל פרט אפשרי שאתה יכול לחשוב יתקבל בברכה... תודה

maybemor

New member
כפי שאמרתי ארז -

אני אכן מצטרף אליך לסוף השבוע השני (גם מה שאמרת וגם משום שב 19 אני קופץ בתקווה באנגליה :) ואומר כל הכבוד על טענותיך. משכנעות ביותר... דודי מ.

ארזירון

New member
עלויות שונות נלוות

צניחה אמורה לעלות 17$, או 15 אם קונים 50.... רחוק מעקבה זה לא - זה בתוך עקבה, למיטב זכרוני. מורדי יתקן אם אני טועה, כי לא הייתי שם מעולם. הוצאות נלוות בעקרון יעלו כמו בארץ, רק בדינרים
אוכל העלות יחסית דומה, ולינה זה תלוי במלונות - כמו שאמרתי, הנושא בבדיקה.

adiun

New member
נוסעים!

ארז אנחנו מצטרפים לסופש השני: עדי אונר רועי נוימן מצפים בקוצר רוח....

אולי ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

אולי גם אני אצליח לסדר לי חופש נדיר... ארז - על כמה אנשים מדובר כרגע? איך מתכוונים להגיע דרומה ובחזרה? עדי (שמאוד רוצה לבוא...)

ארזירון

New member
בינתיים את רואה בדיוק כמוני ../images/Emo13.gif

בינתיים, מי שבא זה מי שהגיב כאן....

ארזירון

New member
בינתיים....זו הרשימה שאני יודע עליה

דודי מור קובי ישראלי עדי אונר רועי נוימן יורם גייניש אייל נורי יניב יקיר עדי פרייד תמי פוזנר מיכל אורטל מרציאנו יש עוד מישהו?

rbagg

New member
לענבר ולמאותגרי סיווג אחרים ../images/Emo98.gif

בהתארגנות הקודמת (בתאריך השגוי...) העלת את נושא אישור היציאה ובעיות סיווג בטחוני. בירור שלי בנושא גרר שלילי די חד משמעי לגבי יציאה לירדן (מעצבן
,דבילי
אבל זה החוק היבש)
אז אל תבררו...
להתראות בפרדייב... רועי
נ.ב. ענבר-יש שיא חדש?

Alkup

New member
ענבר אם אתה מגיע

אני אשמח לשמוע בפרטי על איך אתה עומד לעשות את זה. תודה, אורי.

למעלה