הבוגארט שלכם

הבוגארט שלכם

טוב, בהקשר לדיון שנפתח למטה, חשבתי על השאלה המתבקשת: למה היה הופך הבוגארט שהיה פוגש אותי?!. לכל הילדים בכיתה של הארי הוא הפך למפלצות מפחידות, שזה הגיוני כי המפלצות האלה באמת קיימות בעולם שלהם. אז, למה הבוגארט היה הופך בעולם שלנו?
טוב, ישבתי וחשבתי, והבנתי שאני הכי מזדהה עם הבוגארט של מולי
.....
אז הבוגארט שלי היה כנראה לראות את האחים שלי מתים- הסיבה מובנת.
למה היה הופך הבוגארט אצלכם, ולמה?

OKDeSign

New member
קשה להגיד

ברור שאני מפחדת שאנשים שאני אוהבת אמות, אבל אני חושבת שהבוגארט יקח משהו הרבה יותר בסיסי ויהפוך לכריש

לאחרונה האוקינוס זה משהו שמפחיד אותי ויותר ויותר...

siriusgirl

New member
שאלה שאני מניחה

שכל אחד פה ניסה לענות עליה לעצמו, אבל איך עושים את זה?
כלומר, זה חלק מהפחד בבוגארט, אתה לא באמת יודע למה הוא יהפוך, עד שזה קורה, לראשונה לפחות (ופחד זה דבר דינאמי).
אם זה אפשרי, אני חושבת שהבוגארט שלי הוא תלוי מצב רוח, כי אם לדרג לפי רמות פחד מהותיות, אז לכל התלמידים בכיתה הבוגארט אמור היה להיות יותר קרוב למוות של בן משפחה (לרובם לפחות) מאשר מפלצת.מאחר וזה לא קרה, זה נראה לי מותנה במצב הרוח, ברגש הנוכחי. במילים אחרות, הבוגארט שלי נע בין החרק-שאין-לנקוב-בשמו-ודומה-לתמר-מעופף לבין הבוגארט של מולי.

אצלי זה ממש קל...

אני לא יודע איך הבוגארט יצליח לבטא את זה בשינוי צורה (אפילו לבוגארט שלי אני עושה חיים לא קלים), אבל אם הוא היה נפגש איתי הוא היה הופך לבדידות.

האמת? הבוגראט של רון ><'

אני לא אחת מאלה שיצרחו שיראו אותם, אבל אני בהחלט אבהל מאוד ואנסה להשמיד אותו ברגע שאוכל..

שונאת עכבישים!

למעלה