הבובה כבר דלפה...

Blood Roses

New member
לי ירד הכל.

אבל יקח הרבה זמן עד שיהיה לי זמן להאזין לזה><

avivs

New member
אתם לא מעדיפים

לחכות קצת? עוד פחות משבועיים האלבום בחוץ...

ofirshai

New member
תראי

אני לא אוציא 80 ש"ח על אלבום שאת רוב השירים שלו אני לא אוהב. לכן לפני שיוצא אלבום חדש אני מוריד אותו- אם הוא טוב אז אני קונה, אם לא אז הכסף יעבור לדיסק אחר...

avivs

New member
*תראה

ואצלי לפחות יש מספר אומנים שאני בוטח בהם מספיק בשביל לקנות את מה שהם מוציאים, מבלי להכיר מא' ועד ת' את האלבום לפני שהוא יוצא. אני חושב שטורי כבר הרוויחה את האמון הזה ממני לפני הרבה מאוד זמן. אבל כל אחד וההחלטות שלו.

ofirshai

New member
הביקורת שלי על האלבום

טוב, בסה"כ, זאת ביקורת ראשונית, אני יודע שאי-אפשר להתחבר לטורי בפעם אחת, ואני מתאר לעצמי שיהיו פה עוד שירים שבשמיעה ראשונה לא ממש אהבתי, ובהמשך אני דווקא אתחבר אליהם. תהנו מהביקורת. 1. Yo George שיר מאוד חלש ומשעמם. הייתה יכולה לחתוך אותו. (3/10) 2. Big Wheel שיר מאוד נחמד. גם אהבתי את הקליפ שלו, עם כל הפוזות. (9/10) 3. Bouncing Off Clouds שיר סביר, מקווה מאוד שלא תוציא אותו כסינגל. (6.5/10) 4. Teenage Husteling שיר חזק מאוד, אולי הכי טוב באלבום. מאוד מקווה שתוציא אותו כסינגל. (10/10) 5. Digital Ghost שיר קצת חלש, הייתה יכולה לשפר אותו בהרבה. (7/10) 6. You Can Bring Your Dog שיר נחמד מאוד. (8/10) 7. Mr. BadMan שיר משעמם, טרחני ומזכיר את שני האלבומים האחרונים שלה. (4/10) 8. Fat Slut קטע מעבר מאוד קצר (כ40 שניות) אבל מדהים. היא הייתה יכולה להאריך אותו ואז היה יוצא לה יצירה. (10/10) 9. Girl Disappearing משעמם ונטול כל התפתחות. (4/10) 10. Secret Spell משעמם. (3/10) 11. Devils And Gods קטע מעבר סביר, לא בטוח שהייתי מכניס אותו לאלבום ה"מצומצם". (5/10) 12. Body And Soul שיר נחמד, גם אפשרות נחמדה לסינגל שני. (8.5/10) 13. Father's Son משעמם ונטול התפתחות. (4/10) 14. Programmable Soda נשמע כמו בדיחה גרועה מאוד. (2/10) 15. Code Red לפתיחה פה יש דימיון מסוים לפתיחה של Spark. שיר סביר. (7/10) 16. Roosterspur Bridge משעמם. אפילו בתור בי-סייד לא מגיע לו להיות. (1/10) 17. Beauty Of Speed סביר, הייתה יכולה להתעלות על עצמה. (6.5/10) 18. Almost Rosey סביר, הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי מכניס אותו לאלבום. (5/10) 19. Velvet Revolution קטע מעבר. אחלה פתיחה יש לו, והוא מאופיין בסגנון יווני כזה. (7.5/10) 20. Dark Side Of The Sun שיר נחמד, לא יותר מזה. (8/10) 21. Posse Bonus חלש מאוד. (3/10) 22. Smokey Joe שיר מדהים. (9/10) 23. Dragon התחלה משעממת, אח"כ הוא קצת מתפתח. (7.5/10) לסיכום אם טורי הייתה חותכת בין 8-10 שירים מפה, היה יוצא אחלה אלבום. אני אחשוב פעמיים אם לקנות את האלבום.

avivs

New member
שלוש שאלות.

1) SECRET SPELL- השיר הוא כמו זה שדלף, באורך של הדקה וארבעים, או שבאלבום הוא יותר ארוך? 2) האלבום זורם? כלומר, אפשר לשמוע אותו בכיף מהתחלה עד הסוף, או שכמו האלבום האחרון יש בו יותר מדי סגנונות שלא עובדים ביחד? 3) האלבום הזה באמת יותר רועש מהקודמים? יותר רוקיסטי?

benjo11

New member
אפשר לומר

שטורי מכפרת פה על Y cant tori read רוקיסטי בהחלט, אייטיזי לפעמים, בעיקר צריך להתרגל, המון דברים להתרגל אליהם... :) כמה דברים מקסימים (fat slut, code red, smokey joe וכו'), וכמה דברים שהיו נשמעים טובים יותר בלייב שלה ברדיו (almost rosey, beauty of speed , כלומר לפעמים צריך להישאר עם הפסנתר וזהו..) זה עוד לא סיכום, צריך לעכל, להקיא, לטעום שוב, ולקוות שיתעכל :) ב.

avivs

New member
נו, לפחות אתה יותר אופטימי../images/Emo13.gif

וSECRET SPELL... מה האורך שלו?

avivs

New member
יא!!!

איזה יופי! אני מת על השיר הזה, וכל הזמן הייתה לי הרגשה שהקטע ממנו שדלף הוא בעצם כל השיר. לא יודע אם שמתם לב, אבל הקליפ מסתיים בצורה מאוד לא קטועה, וגם ההתחלה נשמעת כמו התחלה. אז הנחתי שהשיר באמת באורך של דקה וארבעים. אני שמח לגלות שמדובר בשיר מלא

benjo11

New member
סיקרט ספל

הוא 4:04 אבל איכשו הוא מתחבר באלבום... כששומעים את האלבום, מבינים למה טורי התכוונה כשאמרה שנקבל טורי שלא שמענו הרבה זמן: זאת טורי מYCTR אבל עם הרבה חוכמה פוליטית, הרבה עדינות ומצד שני רוקיסטיות ללא פשרות...אחת כזו שפוגשת בדרך את כל הטוריות שהיו בזמנן לפעמים הגיטרות וכל החשמל מסביב קצת מעיק.. אבל אני מניח שמסתתר מאחורי זה משהו.. זה לפעמים משמש כמנוף לפסנתר ולפעמים זה מוזר ומוריד הכל, אבל שוב היום אשמע הכל שוב, ודעתי עלולה להשתנות עשרות פעמים.... :)

למעלה