הבה ונעשה לנו...

הבה ונעשה לנו...

שרשור תמונות של עברי, ושל השיר האהוב ביותר, ושל ... נו מילא... לא יודעת... הילה (שבוקר לה בקיטנת דה שליט)

Losing Grip

New member
תאמת די קשה לבחור רק שיר אחד

כשיר אהוב ביותר כי יש כול כך הרבה!!!!!!! כולם יפים!! אבל לאחרונה אני חורשת קצת על השיר מתחמם...

בואו שירשור הפוך: שיר הכי פחות אהוב

אצלי זה "שירים"... לא יודעת למה... אולי כי מבחינת תוכן זה שיר שלא מראה את יכולת הכתיבה של עברי....

והכי פחות,

מממ... אין ממש אולי גם כן שירים, למרות שזה לא נחמד להגיד את זה הוא כתב את זה כשיר תודה
לנו.... אז לא יודעת. בלע כל השירים שלו אהובים

Shani5

New member
יש כבר שרשור כזה...

כאילו היה.... בכל מקרה- האהוב שלי... כל הזמן משתנה... עכשיו זה "כבשים" ו"כמה שאני אוהב".... אבל באמת שכל הזמן זה משתנה... האמת בזמן האחרון אני גם די חורשת על "מרי לנצח"... חח תמיד אני צוחקת בשיר הזה
הכי פחות אהוב- מתחמם (לא יודעת, לא מתה עליו..), אשה לוויתן... לא יודעת... יש כמה... אבל בתכל´ס אני אוהבת את כולם

נכון שהיה!

אבל נעשה חדש כל שבוע ואז נראה את התנודות בשירים ונוכל לעשות סטטיסטיקה! נוכל לנתח את זה ולראות אם המצב הבטחוני משפיע על השירים האהובים או אולי הבחירות הקרובות! או אולי החורף - יגרום ליותר אנשים לחבב את חורף! טוב אבל לנתח את התוצאות זה רק למשועממים! הנה מצאתי לך תעסוקה אירית

איזה מקוריות...

והפיכת יוצרות. ואז מה אם יש כבר שרשור כזה?? עכשיו לשיר- "שירים" בתור אחת שכותבת אני מרגישה הזדהות מלאה איתו, אבל סביר להניח שבן אדם שלא נמצא מהצד של היוצר אלא מהצד של מקבל היצירה, לא ירגיש את זה. חבל. השיר שאני הכי אוהבת זה דיי- "כשהקיץ יבוא" למרות שאני שונאת קיץ, אבל השורה הזאת עם התלתלים תלתלים... כל הדיסק האחרון שלו מדהים!! אל תלכלכו... אין לו שיר גרוע... לידו זה שיר שולט! הילה.

שירים זה שיר טובבבבבבבב

אני אוהב את המעבר בין הקצב המהיא שירים על.... לקצב האיטי תודה לכל מי שחשב... ואם באמת השיר הזה נכתב לכבודינו - אני נרגש
תודה לך עבריייייייי

ל ב נ ד ר

New member
לכבוד הסטטיסטיקה:

אהוב: על קו המים... איש יקר... (נכון לדקות אלה) לא אהוב: כשהכל יעבור, יותר מידי הרבה... תגידו מה זה הלכלוכים האלה על "שירים"???? זה שיר גדול, ערסים טרנסים ב-ל-ג-נ-י-ם
סתם לא אבל כמו שכתבו לפניי- ההעברה בין מהיר לאיטי... שווה לאללה!! לייייייייייייגהההההה

סנטה

New member
לעמי השיר הכי יפה ...

אני אוהב את ביום שמש יפה הכי פחות אני אוהב את כרטיסי אשראי ...

Losing Grip

New member
שיר של עברי שאני לא ממש אוהבת

זה של חורף לא יודעת.. לא אוהבת תסגנון של השיר הזה..

לא מדבר איתך ../images/Emo46.gif

חכי חכי אני אתפוס אותך
מזותומרת חורף לא טוב? חורף זה ה-שיר מהשלישי! אני דורש הסבר+התנצלות+מסג´ בשכמות.... נתפסו לי

Losing Grip

New member
* רצה רצה *

לא יודעת.. מכול השירים שלו לחורף אני לא מתחברת ל´זה לא אוהבת תסגנון של המוזיקה שם פשוט לא אוהבת..

למעלה