הבהרה

cielo

New member
הבהרה

מממ .... רציתי להבהיר משהו נוסף
(כמה אני שמחה שהגעתי לפה ....) אני יודעת שפעמים רבות אני נשמעת מאוד אופטימית ומציירת תמונה שהכל וורוד - אז, לא תמיד הכל וורוד
מהרגע שהגעתי לארץ ועד שהפרח שלי הגיע לפה, פשוט היה לי כ"כ הרבה זמן לחשוב, וכמובן שהחברה מאוד עזרה לי להבין זאת (נשמות טובות), ולהבין לקראת מה אני עומדת, ומה שיצא זה שהכנתי את עצמי למערכת יחסים כ"כ מסובכת ומלאת טלאות, ובסופו של דבר השד לא היה כ"כ נורא. לומדים להתרגל לדברים, צריכים להיות סבלניים, ברגע שלומדים את השפה, ההשתלבות היא יותר פשוטה. אצלי גם יש בעיה שהבעל שלי שונה מבחינה ויזאולית. פה, כל מלוכסני העיניים, הם למעשה עובדים זרים, וכך גם החברה מתייחסת אליהם. לי היה מאוד חשוב להוציא אותו מהמעגל הזה, לא משום שיש רע בעובד זר, אלא משום שבעלי הוא כאן בסטטוס של בן זוגי, חשוב לי מאוד לשמור על סטטוס זה. בהתחלה הוא לא יכול היה לעבוד בעבודות רציניות (לא שהיום מתאפשר לו, אבל פעם זה היה יותר בולט), אז הוא היה חוזר מהעבודה עם טלפונים של ערבים, רומנים ..... שלמעשה הם יכולים להיות אנשים נהדרים ואני גם בטוחה שהם אנשים טובים, אבל הוא מבחינתי היה צריך לשמור על סטטוס אחר. יצא לי הכל מבולבל
ואני מקווה שאתם לא חושבים שאני גזענית, כי אני לא יכולה להיות גזענית עם בעל נוצרי הרי ... זהו ... נשתמע, שלי

MARMELAD

New member
שלי... זה בסדר....

אף אחד לא מאשים אותך בגזענות
אני חושב שכולנו בעצם מתייחסים לחבר/ה בתור מיוחד. ובתור שכזה הוא לא כמו כל התאילנדים/ערבים/רומנים/וואטאבר. אבל בכ"ז תמיד יישארו בנו כל מיני סטיגמות קבוצתיות - ערבים...? לא רוצה אותם בבית שלי... תאילנדים...? פועלי בניין... וכוליי. אז בעצם אני חושב שאנחנו צריכים קצת לנסות להשתחרר מהסטיגמות האלה - וללכת צעד אחד קדימה. כי אם ניסע לתאלינד יתברר לנו שלא כולם עובדי בניין. ובסיני הכרתי כמה ערבים שגרמו לי להבין שערבים הם קודם כל.. בני אדם. את יודעת מה שלי, זה טוב שיש לך בנזוג מיוחד. זה רק יכול לגרום לך להוית פתוחה לאנשים אחרים, ויילמד אותך דרך כל הקושי שלך - שכל אדם הוא קודם כל אדם, ואח"כ שייך ללאום זה או אחר. וכמו שאומרים - באהבה אין גבולות..

cielo

New member
הצדק עימך ...

ממממ ... האמת היא שתמיד הייתי פתוחה לאנשים, אבל אני מורידה את הכובע ומודה שאני שמחה שיש לי בן זוג "מיוחד" (הכי מיוחד שבעולם
) כי באמת למדתי עד כמה קשה לעולים החדשים ולזרים המגיעים לישראל. בהחלט, כל אדם, הוא קודם כל אדם ! דלתות ביתי פתוחות לכל אחד
אפשר לשאול מהו סיפורך ? ניסיתי לדפדף בכל הדפים, אבל הכל יצא לי מבולבל ! עידכונים בבקשה
שבוע טוב, שלי

MARMELAD

New member
האמת שהסיפור שלי הוא מ../images/Emo63.gif אחר

זוגות מעורבים.. תמיד נראו לי דומים לי באזושהיא צורה. ולא, מעולם לא יצאתי עם פולינזית. למעשה אני מה שנקרא בחבר´ה "הומוסקסואל". והקשיים שלי בחיים נבעו ממקומות אחרים לגמרי. אבל בהחלט הם גרמו לי להבין שכולם שווים. שכולם בני אדם. ואם אני מחליט לחיות עם גבר - גם אם הסביבה חושבת שזה לא טבעי, אז החברה שלי שיוצאת עם ניגרי או תאילנדי הוא נורמלית בדיוק כמוני.
גיא

cielo

New member
אח שלי

אני מנסה לחשוב אל מי החברה מתייחסת בצורה יותר חריגה - אליך או אלי (יהודיה שנשואה לנוצרי מלוכסן עיניים - מחלות, הא
) בכל אופן, נראה שלי לי שהכל אותי SHIT, לא ? חריג - אלוהים ישמור. האמת היא, שאני כן מרגישה די דומה לך שאני חושבת על זה, שנינו נחשבים כחריגים אחרי הכל. עצה אישית, (קל לי לדבר, הא ?) שכולם ילכו להם להזדיין (אנא, סלח לי על הביטוי), עשה מה שטוב לך. חריג - תמיד יהיה, אבל אני חושבת שיותר קל לקבל את אלו שמקרינין ביטחון בעצמם. אז, ההורים יודעים ? יש קשר ממוסד ? נשיקות, שלי

MARMELAD

New member
../images/Emo13.gif סה"כ זה אותו שיט.....

כל אחד עם הבעיות שלו - כל אחד עם הסרטים שלו - ולמה? כי את החלטת לאהוב מישהו אחד - ואני החלטתי לאהוב מישהו אחר...? זה כל כך מגוחך. הרי אנחנו בני אדם. אנחנו כולנו בני אדם. וזה לא חשוב את מי אנחנו בוחרים לאהוב. עצם זה שטוב לנו זו סיבה מספיק טובה שכל העולם ישמח בשבילנו. קשר ממוסד? יש קשר - אבל לא ממוסד. ההורים - יודעים, התרגלו. ברוך השם. אני מאמין שכשמחייכים לעולם - העולם מחייך בחזרה. בעיות? בטח שיש. אבל זה מה שגורם לי להמשיך הלאה.

למעלה