הבהרה

• פותח הנושא KOG15
  • פורסם בתאריך

KOG15

New member
הבהרה

קראתי באחד הנושאים לא מזמן (לא נכנסתי הרבה זמן לפורום) שיש אנשים שחושבים שהנוער בישוב הוא זה שעשה את הוונדליזם המגעיל שהיה פה. זה לא הנוער של הישוב!! אנחנו משועממים אבל לא מטומטמים!

עדי-תיקון קטן

בחבורת הילדים המאוד-לא-חכמים שעשו את הוונדליזם המכוער ביישוב בזמן חופשת הפסח,היו שני ילדים שהם תושבי היישוב,עם עוד חברים שלהם מיישובי הסביבה. לי אישית אין מושג מי הילדים האלה,אבל בכל אופן צריך להבהיר שהמעשה הזה של שני הילדים האלה (ואני מתעקשת לא לקרוא להם בני נוער,כי לא מגיעה להם הזכות להיקרא בתור כאלה אם הם עושים כאלו שטויות ילדותיות) לא מצביע בשום אופן על שאר בני הנוער ביישוב. אם אתם רוצים לראות נוער נחמד,תורם ואוהב-חפשו אותו בשעות הערב בקומונה,ביום שני בין השעות שמונה עד תשע וחצי בערב במועדון הנוער,ובימים השונים בפעילויות של האיחוד החקלאי....

נקינקי

New member
לילו -תיקון קטן נוסף

וונדליזם זה גם לרסס את כל הישוב בקצף ביום העצמאות. למכור אותו בניגוד להוראות מארגני הארוע וללא תיאום איתם. זה כן בוצע ע"י מיטב הנוער שגם לא הסכים לנקות את הנזק שבוצע. הכסף כנראה יותר חשוב. זה נכון שזה לא כל הנוער - אבל זו תופעה חמורה מאד.

KOG15

New member
לא רק אנחנו ריססנו

להזכירכם, ואני עדה לכל מה שאני אומרת עכשיו, אני במו עיניי ראיתי ילדים בכיתות ה-ח מרססים על מכונית ועל בתים ועל מליון ואחד דברים שתהרגו אותי למה הם עשו את זה אני לא יודעת למה... אבל אי אפשר לבקש מהנוער לנקות את זה! מה אתם חושבים שנתחיל לנקות את הישוב אחריי כל אירוע שיהיה? מה זה לנקות את הנזקים? אוליי תבקשו מאיתנו גם לנקות את אתר הבנייה של בית הספר כדיי שלפועלים יהיה יותר נוח!! זה השטויות האלה?! נכון, זה לא בסדר שמכרו קצף ולפי מה שראיתי (וראיתי) אין הרבה אנשים שקנו. אז בגלל 50 השקל שהם בערך הרוויחו צריך לעשות כזה ביג דיל? למה להיתפס לשטויות?

שי שורק

New member
הכי טוב

אני איתכם, גם בעבר צינתי כי הכי נוח זה להטיח אצבע מאשימה!!! ראו לרוב משפחות הישוב ישנם ילדים בגילאי 0-6 ןלכן נראה לי שהם לא מחוברים לצרכי הנוער, חבל.

אליבקר

New member
עוד יותר טוב

אני אחד ההורים של אלו שאתה מכנה הרוב ואני באמת לא מבין על מה אתה מדבר. אם אני זוכר נכון כמעט כל תקציב התרבות מוקדש לנוער ולא לילדי 0-6 הפעילות של 0-6 כמעט ולא זוכה לסבסוד כי יש תשלום על כל השתתפות. לנוער יש רכזת + קומונרים + מועדון + תנועת נוער והכל במימון הישוב. אז על מה התלונה שלך? זה לא מספיק? נראה לי שהנוער וההורים שלהם לא מעריכים מספיק את המאמץ שנעשה עבורם. האם אתה יזמת פעילות כלשהי עבור ילדיך? או אתה רק אוהב להתלונן ולחכות שאחרים יעשו זאת? לא הבנתי למה אתה מגן על נערים שהורסים רכוש ציבורי. זה פשע לכל דבר - אולי בפעם הבאה תארגן שנערים אלה יבואו אליך ויהרסו לך את הבית וכך תהיה יותר קשוב לצרכים שלהם.

אלי

הבהרתה יפה את דעתך. בחייך שמור על תרבות דיבור ממש מיותר לשלוח לשורק את הוונדליסטים.האמן לי דעתך תכובד יותר אם תאמר בעדינות. בברכה -איל.

כן ועוד משהו

למשפחת שורק זכויות רבות בעשיה התנדבותית בישוב בכל מיני תחומים,כולל העובדה שהגברת לבית שורק השקיע את מיטב זמנה בפעילות בועד הישוב.בואו לא נשכח שגם לפני הועד המבורך הנוכחי היו מספר אנשים שהשקיעו תרמו עשו וקידמו את הישוב.

אליבקר

New member
איל סליחה

אין כוונה לפגוע באף אחד. אבל לא יתכן שהורים יתנו לגיטימציה ברבים לוונדליזם בשם השעמום של הילדים שלהם ולא יעשו כלום כדי לטפל בזה. לא מכיר את משפחת שורק - אבל אי אפשר שלא להתרגז מן העמדה שהוצגה.

למעלה