הבהרה

ORI10002

New member
הבהרה

היי מיכל ראשית תודה שהקדשת מזמנך היקר וניתחת את מערכת היחסים ביננו ונתת לי תשובה. רציתי לשאול האם הנומרולוגיה הקבלית אינה אחת או שהיא כוללת מספר שיטות שכן במקביל שאלתי בשני פורומים אחרים של נומרולוגיה קבלית וקבלתי תשובה שתהיה ביננו אהבה גדולה וצריך לשמור כל הזמן על יצירתיות. האם תוכלי להסביר לי מהיכן נובע השוני? אודה על תשובתך כי קשה לי לוותר

הנומרולוגיה הקבלית איננה אחת...

על מנת להבין אותה צריך להכיר את האותיות העבריות. צריך להכיר את שיטת היפוך האותיות למספרים. אני יודעת שמעט מאד אנשים מחשבים על פי החישוב שלי- הקבלי. לרוב משתמשים בגימטריה הרגילה ומנתחים על פי עץ החיים. גם בנושא הנומרולוגיה יש אין סוף נוסחאות ואן סוף שיטות להגיע אל המסרים. אל תשכחי שניתוח דרך צג המחשב לא הכי מדויק ולא הכי מקצועי ולא יכול להחליף שום יעוץ ואיבחון שמתבצע פנים אל פנים בתפוקה אנרגטית של 100% האינפורמציה שקבלת ממני נשענה על טלפתיה ומרחוק וסביר להניח שמה שהוא מתפספס בדרך, לא יודעת חמודה??? תראי אורי היקרה. אני לא רק מתיחסת אל הנתונים הרשומים. לאחר הניתוח אני מקבלת מסרים, יש הקוראים לזה תקשור... אני מעדיפה לקרוא לזה תקשורת עם הנשמות של האנשים ששמם עומד לפני. האינפורמציה שיוצאת ממני היא לא פרושים שלי, אני מכווננת לאעביר לך אותה.תזכרי מה אמרתי לך... זו הפעם הראשונה שאני מתארת לאדם מצב שנראה ונשמע חמור, בדרך כלל אני מחפשת מוסרת אינפורמציה חיובית פה לא מצאתי. לא יודעת מה אמרו לך בפורומים אחרים לא יודעת מי אמר לך. אני יכולה לומר לך רק מה שאני מקבלת. אם את מרגישה בתוך תוכך שאת לא מוכנה לוותר זו כבר קבלת ההחלטה שלך, את בוחרת להמשיך את התיקון בינכם, אך דעי לך שהתיקון יהיה קשה וכואב... יתכן שתשיגי את מטרתך ויתכן שלא. מי אני שאחסום את נתיבך
רק זכרי שלכל פעולה יש לך 32 נתיבי בחירה. כפי שאת תבחרי את הנתיב את תצטרכי להתמודד איתו בדרך. ישנה דרכם של כרישים- אלו שצריכים כל הזמן לחוות על הבשר שלהם כל דבר. ישנה דרכם של חכמים- אלו שמוכנים ללמוד מנסיונם של אחרים. יתכן שחלק מהשעור שלך הוא ללמוד לשחרר ללמוד לותר על שליטה... בהצלחה בכל אשר תבחרי.

למעלה