הבהרה.

Michael C

New member
הבהרה.

שמעתי כמה דיבורים על כך שכמעט ולא רואים עליי שיש לי טוראט ואני חושש שיאשימו אותי כמתחזה לטורטניק רק בשביל לקחת חלק בקהילה הנהדרת הזו. ובכן אני רוצה להבהיר, הטיקים שלי מתבטאים בעיקר באף, בעיניים ובבית. אני חושב שהסובל העיקרי מהטוראט שלי הוא לא אחר מאשר המחשב היקר שלי. אין יום בו לא ארים את העכבר אל על בכדי לראות אותו צולל מטה ונוחת בקול נפץ אדיר לצד המקלדת (שגם מקבלת יחס מיוחד של ליטופים ושפשופים למיניהם). יש לי נטייה ללחוץ על הכפתורים ולא פעם נאבקתי בדחף ללחוץ על כפתור הכיבוי ברגעים קריטיים (כמו למשל כתיבה בפורום). אם כך הנה הוכחה לכל מי שחשד שאני מתחזה: ?!@@^@!!^*%)^געכמ?! הנה! עכשיו ישנו תיעוד של טיק שישמר לדורות!! בכל אופן אשמח לשמוע אם עוד מישהו מתעלל במחשב שלו. מיכאל (אשתדל לכתוב כמה שיותר אבל גם אם לא, אני תמיד כאן)

מיכאל

מיכאל שלום, לרגע לא חשבת שאתה מתחזה וברור לנו שאתה מגיע כי אתה או אימך זקוקים לתמיכה/עזרה כמו שאני ואחרים זקוקים לו. באחת הפעמים כתבתי שטוב מאוד שאנו מתנהגים באופן חופשי במפגשים אלו. מישהו כתב שכאילו הפחדנו את אריאל החייל. זה המצב ואני מאמין שאנחנו לא משקרים לעצמנו ומתנהגים בצורה הכי טבעית שיש. אני בעד זה ואפילו אני חושף את שמי המלא.בטח שמת לב שאני גלוי עם כולם כי פה מדובר בדברים הקשורים בנו. אני מאחל לך ולבני משפחתך הרבה כח והצלחה בהמשך הדרך.משה

מיכאל החמוד

לרגע לא חשבתי שאתה מיתחזה. מי בכלל אמר לך דבר כזה ? אנחנו יודעים שיש מצבים של טוראט שלא ממש נגלה לעין. אל תחשוב מחשבות כאלו בבקשה, אף אחד לא מאשים או חודש בך . אוהבים אותך מיכאלוששששששששששששש

הלנה

New member
מיכאל, אני מתה על חוש ההומור שלך

בכלל אני חושבת שחוש הומור מפותח זה דבר אדיר ובעזרתו החיים נראים יותר קלילים. אגב, שמעתם על לני רביץ? המומחה להומור. היתי בהרצאה שלו על שימוש בהומור במצבי לחץ (נדמה לי שכבר סיפרתי על כך בפורום), התפוצצנו מצחוק. קניתי גם את הספר שלו: בנימה אופטימית זו (ויש לו גם ספר המשך) והוא גם מעביר סדנאות לצחוק וקורסים.

מיכאל אני לא רק מיתעללת במחשב שלי

זה גם עולה לי הרבה כסף. כל שבועיים עכבר חדש, בגלל שאני דופקת עליו יותר מדיי. אז נהיתי חצי טכנאית לתיקון עכברים - אבל יש לפעמים שזה כבר לא עוזר וצריך לקנות חדש. ומיקלדות? כמה היו לי.. אי אפשר לספור. אני חושבת שאת הדפיקות על המיקלדת ואת כתיבת המילה " מאמי" הכפייתית שלי שומעים כבר השכנים מקומה התחתונה. מה זה מיתעללת בו? מסכן המחשב הזה. ואגב אה.. ביום הראשון שהביאו לי את המחשב שהיה חדש לפני שלוש שנים,, או קצת יותר, ישר "עשיתי לו בדיקה" ושרטתי קצץ את המסך בכל צד . אתה יודע בכל צד חייב לא אחד רק שניים שיהיה זוגי בשביל ה"איזון" אם אתה מכיר את האיזונים האלו.

למעלה