הבהרה

chuter

New member
הבהרה

אין לי ויכוח עם המגיבים, אולי רק לגבי הסגנון. העלתי הצעה וטענתי שכשיפתח מועדון נוסף פרדייב יוריד מחירים בגלל התחרות - אבל עדין ירוויח. כפי שאמרתי אין לי בעיה עם הקטע העיסקי אבל אי אפשר להחזיק בחבל בשני צדדיו. מחד לגבות מחירים גבוהים ומאידך לצייר עסק כמועדון וככזה שבא לקדם את הספורט של צניחה חופשית על ידי חיוב הלקוחות לשלם למלכ"ר. עד כמה שישמע מוזר לי אין בעיה כספית אבל יש לי הרצון לבזבז את כספי בהיגיון. כלומר הייתי שמח לתרום את הכסף ששילמתי לאיגוד לנויה החולה בסרטן.

ארזירון

New member
יאללה בוא

אם אתה כל כך רוצה, בוא נפתח עוד מועדון במרכז. אני איתך בלב ובנפש. תתחיל לבדוק איפה אפשר, כמה יעלה מטוס, שטח, אישורים, ציוד להשכרה (שיהיה במחיר טוב לחניכים) צוות מדריכים וכל מה שצריך עוד. ואם אתה ממש צריך עזרה, אני יעזור בהרבה. תאמין לי שזה לא פשוט... ותחשוב על דרכים לשווק את המועדון - כי עכשיו אתה פתאום מאוד תחרותי - ואז נדבר. אל תכנס לכיסים של אף אחד, כמו שאף אחד לא בא אליך ואומר לך לחזור לגור בבית אמא כדי לחסוך את השכר דירה כל חודש ולהוציא אותו על צניחות, או על ציוד. על ציוד יש תחזוקה שוטפת, ובלאי לא קטן. את המצנח הראשון שלי קניתי עם נועם ביחד כדי להוזיל עלויות, וגם את השני. ההחלטה לגבי האיגוד היא החלטה שלא ברורה גם לי, אבל אני מקווה לברר אותה בשבוע הבא בפגישה המתוכננת - ואתה מוזמן גם לבוא ולשאול שאלות (לא בצורה אנונימית) אני מאוד שמח בשבילך שאין לך בעיה כספית, (אולי תתרום לי קצת) אבל יש דברים שהשינוי להם הוא איטי, וצורת ההתבטאות חשובה לא פחות. ארז

noamk

New member
דרך אגב....

אחלה ציטוט, למה אתה כבר לא מזכיר שבאותו ספר, אותו פרק, פסוק אחד קודם כתוב :"וכתובת קעקע לא תתנו בכם"(ויקרא,יט´,כח´), ובזאת נסתם הגולל על קעקועים ביהדות, הא ?!? נעם.

TheSuperman

New member
תשמע

תשמע.. אני חדש פה בפורום (זה קודם כל) אני מסכים עם מה שאתה אומר שצריך לדרוש מחירים קצת יותר סבירים כדי לקדם את הספורט אבל (!!!) יש דרכים להגיד את זה.

למעלה