הבהרה

הינגיס

New member
הבהרה ../images/Emo70.gif

כפי שהבטחתי, ערכתי שיחה ובירור עם "תפוז אנשים" לגבי לינקים לאתרים בכלל, ולאתר ספורט 5 בפרט: אין כל מניעה לפרסום לינקים, במידה והדבר מוסכם ע"י האתר אליו מקשרים (ספורט 5) בשל שת"פ בין תפוז לספורט 5, הקישורים לאתר ספורט 5 וחוקיים לחלוטין גם אם הם מפורסמים ע"י מנהל הפורום. אבל, תחושותיכם, חברי הפורום, חשובים לי מאוד ולאחר שראיתי שפרסום הלינקים מפריע לכם, הפסקתי לתת לינקים לאתר ורק העתקתי ידיעות עם קרדיט. בשל העובדה שגם זה הפריע לכמה חבר'ה, ערכתי בירור. למרות הדברים מתפוז, לא אתן לינקים לאתר ספורט 5, אמשיך לפרסם כתבות רלוונטיות, עם קרדיט לאתר ולא לכותב. אני מקווה ומבהיר שסגרנו לחלוטין את הנושא הזה עם הבירור שהבטחתי לכם והמסקנות הללו. אין לדון יותר בכך, וכפי שאמרתי, מי שימשיך לשאול ולהעיר על כך, מסתכן בחסימה ל- 24 שעות. שיהיה לכולכם אחל'ה שבוע.

Niminator

New member
רק יש לי שאלה אחת

מה זה משנה אם אתה נותן קרדיט או לינק? זה עדיין האתר שאתה מייצג ושאת כתבותיו אתה מפרסם. אין הרבה הבדל כשכמעט כל חברי הפורום יודעים מי אתה ומאיפה אתה. כל עוד תמשיך לפרסם כתבות מהאתר של ערוץ 5, התלונות ימשיכו להגיע מכל מני כיוונים. אתה לא יכול להשתיק את זה. אתה רוצה להיות מנהל? סבבה. אתה רוצה לפרסם כתבות של ערוץ 5? סבבה, לי אין בעיה. אבל כשאתה משלב את שניהם, יהיו בעיות. אישית לי לא אכפת, אני רק אומר לך שאין טעם לנסות ולהשתיק את חברי הפורום. אתה יכול להיות קשוח, אבל לא עריץ שמדכא את רצונם של חברי הפורום.

הינגיס

New member
חס ושלום

אני לא רוצה להשתיק אף אחד, והבנתי שלינק הפריע הרבה יותר מקרדיט. מהיום, ואני אומר: מי שזה מפריע לו, שבאמת יפנה לתפוז וישאל בנידון. אני באמת לא קשוח, ובוודאי שלא עריץ... לכן ביררתי את חוקיות העניין, זה המקסימום שאפשר לעשות ואני מקווה שזה מספיק לכל מי שזה מפריע לו. אנא, אליי בפרטי או להנהלת תפוז, אני לא רוצה שהנושא יידון יותר בפורום!

chany

New member
נירוש ממוש........

אין כמוך. אני עוקבת כל יום אחרי הפורום.וכל כך אוהבת את הפורום בניהול הנוכחי. טוב שאתה קשוח וצריך להיות קשוח עם ילדים מופרעים. אני איתך. קבל לבבות
אני אוהבת את סמפראס השאפתן. הוא יהיה מקום ראשון בעולם.

למעלה