הבהרה קלה

הבהרה קלה

אנשי פורום יקרים! מה קרה??? התגובות פה יצאו מכל פרופורציה. מה שהתכוונתי לעשות, בסך הכל, היה לשחרר קצת קיטור, לומר את הלבטים שאני חווה מידי צום, ולבקש איזה עצה, אופן התמודדות, אבל אני לא יודעת אם זה לשלילה או לחיוב - מעל 11 תגובות אחת אחרי השניה, חלק במחשבה שאני הולכת לבצע חרקירי ולצום כל היום בלי אוכל, מים, וכדורים, ולפול על חרבי; חלק הטיפו לי שאני לא צריכה לצום בכלל, ומה לי ולצומות, ממש לא לעניין; חלק דאגו לבריאותי באופן כן, נתנו עצות, מנסיון או מחוות דעת; והיתה גם דעת רב לגבי לצום/לא לצום. אז אנא, אני מודה לכם על העניין, העצות, החיזוקים, אבל בינתיים - הכל בסדר, נשארו רק הכדורים של הצהריים, ובערב אני יכולה לאכול ולשתות באושר גדול, ולחשוב על כולכם...
המשך צום קל ומועיל לצמים בכל דרך ואופן, לא התכוונתי לעורר כזה בלגן,למרות שנחמד להיות במרכז צומי, מידי פעם...
קוקו

ufo11

New member
אין ספק שיש שם תגובות שיצאו

מכל גבולות ההגיון... בסופו של דבר תעשי מה שטוב לך, כמובן בלי להזניח את מצבך הבריאותי... החלטה שלך והיא זו שתקבע... מה לעשות, יש אנשים שלא יודעים להגיב בצורה הנכונה... והכי חשוב, לעמוד על שלך...דבר שנראה שעשית:) אז שיהיה לך צום קל, וכמובן בריאות! המשך בוקר טוב:)

סוף סוף....../images/Emo9.gif

זו התגובה הכי שפויה,לדעתי, מכל אלו שהגיעו. ברור שאני לא מזניחה את בריאותי, עם צום בדרך האפשרית והנכונה ביותר בשבילי. אולי התגובות היו קצת
בגלל הניסוח המקורי שלי, מי יודע, אבל יש לי קצת שכל בקודקודי והגיון בריא לעשות מה שצריך. אז עבמ"י, תודה לך על השפיות, צום קל (מה שנשאר) גם לך, והמון בריאות טובה
רק טוב, קוקו
(התמונה מקסימה, אתה הימני או החתול?....)

ufo11

New member
חחחחחחחחחחח.......

תראי, בהתחלה הייתי הימני... היום אני השמאלי:)

חייםלוי

Member
מנהל
השרשור הזה היה אתמול בראש דף הבית

בתפוז ובגלל זה הגיעו כל התגובות.

בכל זאת, 15+??

הגיעו תגובות מכל צבעי הקשת, קשורות ולא ממש, והדהים אותי היחס של כולם להודעה אחת, אני פשוט לא רגילה לצומי כזה... אני מודה לכולם (פרט לאחד), אל תבין לא נכון, אבל זו הרגשה מוזרה. בפעם הבאה אני אהיה באמצע... הרבה בריאות, וצום קל !!!
קוקו

S E M 151

New member
עכשיו הבנתי.

ובכל זאת רובם אנשים טובים עם כוונות טובות ונהדר לראות את זה.ולך קוקו כל הכבוד על הסבלנות להגיב לכל אחד בנפרד.

hashy

New member
והעיקר - בסוף הצום הייתה ארוחה

גדולה? תבורכי ותתברכי על המאמץ...

למעלה