הבהרה, מה זה WWF\WCW\ECW ?!

לא משנה

New member
הבהרה, מה זה WWF\WCW\ECW ?!

ראיתי פה איזו הודעה של מישהו שה WCW וה ECW התאחדו כנגד ה WWF והכותב גם "מבהיר" לנו שכל הארגונים האלו נשלטים ע"י משפחת מקמהון... טוב, אז ברשותכם, אני אעשה קצת סדר. קודם כל ה WWF הינה חברת בת של ה WWFE (World Wrestling Federation Entertainment) שכמובן שהנכס הכמעט יחידי שלה הוא ה WWF וגם השם של המנייה הוא WWF ולא WWFE אז לא משנה, אבל לגביי השליטה, כ 70 אחוזים ממניות החברה שייכים לוינס מקמהון, כאשר שאר המניות שייכות למשקיעים אחרים, פרטיים או חברות. אמנם ע"פ ה STORY LINES השליטה מתחלקת בין וינס, לינדה, שיין וסטפני, 25 אחוז לכל אחד, אבל במציאות לשיין וסטפני אין מניות בפועל (אם כי מובן שבבוא היום יירשו מהוריהם את המניות). גם ללינדה אין מניות, אולם בתור אשתו של וינס, הרי שחצי מרכושו שייך לה (אלא אם כן יש להם הסדר משפטי אחר, שאני לא מודע אליו...) לגבי התפקידים של כל אחד בחברה: שיין וסטפני הם בכירים ב CREATIVE TEAM (הצוות שמחליט על העלילות והכל) כאשר הבכירים האחרים בצוות הם וינס וג´ים רוס. מלבדם יש עוד כמה כותבים ואת TRIPLE H שנוכח גם כן בכל פגישות הצוות. מלבד הנטר, יש עוד מתאבקים בעלי השפעה רבה, אסטין ורוק כמובן, גם אנדרטייקר ואקס פאק, אבל ככל הנראה, להנטר יש את הראש היצירתי ביותר, ועל כן הוא בעל ההשפעה הרבה ביותר מבין המתאבקים. (ואני מניח שהעובדה שהוא יוצא עם סטפני גם לא מזיקה למעמדו...) וינס הוא גם ה CHIRMAN יושב הראש, העמדה הבכירה ביותר, של WWFE וילנדה היא ה CEO המנכ"ל לגביי ה WCW: למען הדיוק WCW היא לא ממש חברה, וכל מי שעבד בה, הרי שהיה לו חוזה עם "טיים וורנר", כיום "TIME WARNER - AOL" ולא עם ה WCW ומה שה WWFE קנו, זה את הזכויות לשם WCW עם כל מה שכלול בזה, כולל ספריית הוידיאו, חגורות, גימיקים וכו... לגביי החוזים של המתאבקים, לכל מתאבק ב WCW ניתנה הצעה (שונה) לקנות את החוזה שלו, כלומר לקבל חלק ממה שהיה מקבל בדיעבד, ושיחרור מלא מכל התחייבות, היו שהסכימו, היו שלא. (כל מי שהחוזה שלו היה שווה מיליונים, גולדבררג, פלייר, נאש, הול, סטינג, לוגר ועוד, כמובן שהעדיפו לשבת בבית ולקבל את כל הכסף) ואחרון חביב, ה ECW טוב, אז ECW הייתה שייכת לפול היימן, ובשנים האחרונות נקלאה לקשיים כלכליים ונאלצה להודיע על פשיטת רגל. הוכרז קונס נכסים על החברה (כאשר חברה פושטת רגל, בית המשפט ממנה גוף שנקרא כונס שידאג לחלק באופן יחסי את נכסי החברה בין כל מי שהחברה שייכת לו כסף, שנקראים "נושים") ה"נושה" הגדול ביותר היה ה WWFE לו הייתה חייבת ECW למעלה מחצי מיליון דולר, ומשום מה וינס חשב שזה אומר שהוא יכול להשתמש חופשי בשם ECW (אולי העובדה שכמעט כל מי שעבד ב ECW לפני שנסגרה, מפול היימן ועד לרשימה של 10-12 המתאבקים הבכירים גרמה לו לחשוב כך) , אבל כמובן שלעולם העסקים חוקים אחרים, וכך הוסדר העניין בבית משפט, כאשר ה WWFE שילמו לקונס סכום של כרבע מיליון דולר בתמורה לשימוש בשם ECW. מקווה שהבהרתי את המצב TRIPLEfnH

יפה מאד, עוד כמה דברים קטנים

מניית הWorld Wrestling Federation Entertainment כן נסחרת בבורסה תחת השם WWFE.
ענייני סמנטיקה: טכנית, CEO בחברה הנסחרת ע"י מניות הוא המבצע בפועל של החלטות הדירקטוריון ומכאן שזו עמדה בכירה יותר מCHAIRMAN. אבל מכיוון שוינס מקמן הוא מחזיק רוב המניות, זה לא משנה.
לגבי ההודעה הקודמת שלך, בנואה עזב את WCW עם מינויו של קווין סאליבן בגלל העובדה שננסי סאליון (אקסתו) עזבה אותו לטובת בנואה והוא חשש שסאליבן יחבל לו בכוונה בקריירה למרות שבWCW הציעו לו העלאה משמעותית. הוא עזה לWWF עבור שכר שהוא פחות מחצי ממה שהוא קיבל בWCW.

dbzb

New member
לא יפה ../images/Emo55.gif

מה אכפת לך שיש אנשים שמאמינים שמשפחת Mcmahon כל כך מסוכסכת בתוך עצמה
שHHH וStephany נשואים
למה להרוס את התמימות של האנשים

לא משנה

New member
פישר קטן ומושתן, ואופה אחד רציני

טוב, לגביי dbzd אל תתנשא עליי, כי מה שאני שכחתי, אתה עוד לא יודע. לא אמרתי שסטפני והנטר נשואים (כמו בסטורי ליינס), אלא שהם יוצאים ביחד (יש הבדל אתה יודע ?!) שזו עובדה ידועה, אבל לא משנה, אתה בטח חושב שהנטר עוד יוצא עם צ´יינה, או שאולי גם את זה לא ידעת... לא חשוב לגביי המקמהונים, אני אמרתי שהם מסוכסים ??? תן לי לנחש, הבנת הנקרא לא המקצוע החזק שלך, הא ? עכשיו למישהו רציני יותר, גרי. טוב, אז לגביי היושב ראש את המנכ"ל ויחסיהם, אתה צודק בהחלט שהמנכ"ל הוא הבכיר בניהול, הרי שתפקיד יושב ראש מועצת המנהלים, הוא ניהול הפרוטוקול וכו, ובעצם לא יותר מבעל מניות אחר, וגם אתה צודק, שבמקרה שלנו, מכיוון שוינס הוא בעל המניות הראשי, הוא הבכיר, אני מסכים איתך. לגביי שם המנייה, צר לי אך אתה טועה. אמנם שם המנייה היה בהתחלה WWFE אך הוא שונה כבר לפני מספר חודשים ל WWF אתה מוזמן להכנס לאתר של YAHOO ל FINANCE להקליד WWFE ואז תנסה WWF ותיווכח ולגביי מקרה בנואה, אנחנו לא סוטרים אחד את השני, הרי לא התכחשתי ליחסיהם העכורים מה של בנואה וסאליואן, רק אמרתי שהמהלך של סיגל (לאפשר לבנואה לעזוב, למרות החוזה שהיה לו, וכך גם לכל מי שעוד רצה, גוררו, מלינקו וסאטורן) היה מטופש. TRIPLEfnH

dbzb

New member
הוא גם מאד יפה ../images/Emo55.gif

אבל זה לא קשור לעובדה שבעיות בהבנת הנקרא יש רק לך

לחלוטין לא אמרתי שאנחנו סותרים אחד

את השני, רק הוספתי. הסיפור של בנואה הוא אחד המלוכלכים והשערורייתים בעולם ההאיבקות. זה פשוט מדהים איך לפעמים, מה שקורה מאחורי הקלעים יותר מוזר ממה שקורה על הבמה. לגבי המניה, סורי, פשוט זכרתי שהיה להם ויכוח גדול עם הרשמים בנושא ושהכריחו אותם להשתמש בWWFE. לגבי צ´יינה קראתי באיזה ראיון איתה שהיא מאד פגועה מכל הסיפור של פול וסטפני. ANYWAY, אתה יודע במקרה מה נסגר במאבק של המקמנים נגד הWWF (הארגון חיות World Wildlife Fund) על הדומיין WWF.COM?

dbzb

New member
לפי מה שאני יודע ../images/Emo55.gif

המקמונים הגישו ערעור על הוראת השופט להפסיק להשתמש בראשי התיבות

אחרי בירור קל, טרם הגיעו להחלטה

בבירור, למרות שכרגע כל הסיכויים הם שיפסלו נגד המקמנים. אז הלוגיקה הפשטנית של "למי יש את האתר?אז מי ניצח?" לא ממש עובדת פה.

wwftapes

New member
המוח היצירתי

ביותר ללא ספק שייך לדה רוק, שכותב לבד את כל הראיונות שלו... ויש לו ראיונות משהו לא יאמן!

לא משנה

New member
צר לי לאכזב אותך

צר לי לאכזב אותך, חבר, אבל ע"פ דווין ג´ונסון בכבודו ובעצמו הקרדיט מתחלק חצי חצי בינו לבין פט פטרסון לגביי כל מה שקשור בכתיבת החומר של דה רוק. ויצרתי פחות או יותר או אם דווין מעונין או לא, זה סיפור אחר, אבל העובדה היא שהנטר הוא כיום שותף לכל הפגישות הפרודקטיביות של ה WWF TRIPLEfnH

יופי לו....

אני לא רואה בזה משהו מיוחד, כשהוא יחזור מהפציעה הוא כבר לא ישתתף בהם כי לא יהיה לו זמן

know your role

New member
בן זה לא מדויק

גם שהאנטר התאבק לפני הפציעה הוא היה בצוות היצירתי והיה שותף פעיל לסטורי ליינס

know your role

New member
ממש לא בן

לא רק האנטר בצוות היצירתי גם סטיב לומבארדי - ברוקלין ברוולר ועוד מתאבקים אבל אני לא זוכר מי

לא משנה

New member
הברוקלין בראולר ? לא בדיוק

אתה טועה, תראה יש להבדיל בין סוכני דרך של ה WWF לבין החברים בצוות היצירתי כמו שאמרתי הצוות היצירתי מכיל את וינס, שיין, סטפני, ג´ים רוס וטריפל אייץ. זה הצוות הקבוע, אך כמובן שלא פעם ולא פעמיים מתאבקים בכירים אחרים משמיעים את דעתם (אסטין, רוק, טייקר, אקס פאק ועוד...) לגביי סטיב לומבארדי, הברוקלין ברואלר לשעבר, הוא סוכן דרך של ה WWF כמו הרוי וויפלמן וארן אנדרסון. דרך אגב, גם את סטיב וגם את הרווי ראיתי לפני קצת יותר משנה מסתובבים בין האיצטדיון למלון, כשהיתי ב RAW IS WAR שנה שעברה במדיסון סקוור גארדן בניו יורק TRIPLEfnH

dbzb

New member
The Brooklyn Brawler ../images/Emo55.gif

He was a good jobber, wasn´t he? Yes, the WWF had many good jobbers over the years: Irom Mike Sharp Barry Horrowitz and of course the best jobber of all: Raven What? Raven? a jobber? Well, think about it. What makes a good jobber? He looses 90% of his matches, makes his opponents look good in the process, and never gets any pushes. For the past months and to a lesser extent since Raven came to the WWF he answers all of these categories. Push the Raven never more.

raw is eyal

New member
אתה זה?

אתה רשמת על הופעה שהיית בניו יורק שראית את טריש וואל וינוס אוכלים והרבה אנשים רדפו אחריהם ואת כל הסיפור איך השגת כרטיסים בניו יורק באתר של ג´רי יפה WWF.ORG?

למעלה