הבהרה לכולם

הבהרה לכולם

חברות וחברים יקרים ראשית אני רוצה להתנצל,אם לא עניתי עד עכשיו על פניותיכם האישיים, כי לא הכרתי את הנושא שנקרא "שיחה אישית" ולא ידעתי איך משתמשים, בזכותה של אממי שהאירה את תשומת לבי ובהסברת כיצד משתמשים בתא הפרטי, נכנסתי היום בפעם הראשונה וראיתי כמה כתבו לי כולם, ואתכם הסליחה, למדתי משהו חדש. יום שעובר ולא לומדים משהו חדש, הוא יום מבוזבז. תודה ובידידות לאה

emmy5

New member
לאה שלום ,נא לשים לב ...

בהתחלת הדף רשום בצד שמאל השם שלך ומסרים .. ברגע שיש מסר השם שלך מהעוו

HAVA159

New member
emmy5 וכולם ערב מקסים לכם../images/Emo85.gif

יש לי תור לרופא עיינים. אני המשיך יותר מאוחר, אך בינתיים אוהבת אותכם
חוה.

emmy5

New member
סבא אורי תודה ,אבל יש עוד אחד שם

נוף .. ממש יפה ומוסיף הרבה

סבאאורי מבין עניין!! רואים איך

המסגרת מוסיפה לתמונה עומק. יופי טופי!!

offe

New member
פינת החיוך ../images/Emo3.gif

קבלתי במייל, נוסע במונית טפח קלות על הכתף של הנהג בכדי לשאול אותו משהו. הנהג נתן צרחה איומה איבד שליטה על המונית, כמעט נכנס באוטובוס, ועצר סנטימטר מחלון ראווה. דקות מעטות היה שקט במונית, ואז פנה הנהג ואמר: בבקשה, לעולם אל תעשה את זה שוב, אני כמעט התעלפתי. הנוסע, שהיה גם בהלם, התנצל, ואמר שלא תאר לעצמו שנגיעה בכתף תגרום לבלגן כזה. הנהג השיב לו: זו לא אשמתך, היום זה היום הראשון שלי בתור נהג מונית, במשך 25 שנים אחרונות נהגתי ברכב של חברת קדישא ! ערב נעים ומלא חיים offe

emmy5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

emmy5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה