הבהרה לגור

הבהרה לגור

חשוב לי לומר לך כי איני חושב שאתה אדם רע להפך אני חושב שאתה אדם טוב מאוד ,ואין להרבה אנשים את טוב לבך, וזה תכונה מאוד נדירה, אני רוצה לומר שאני גם מרגיש שלפעמים שאני תקיף יותר מידי איתך, ולא שם לב לרגשיות שלך,אולי אתה צודק ופתחתי עור של פיל וסגנון של מתקפה שלך הוא זר, אולי אתה לעומתי מתקשה להתמודד מול התקפות אישיות קשות ,אולי טעיתי כשקראתי לך דיקטטור, אולי הרצון שלי לחופש גרם לי בעצמי לכפות על הסביבה את גחומתי ואני בעצמי דיקטטור ? איני יודע, אני רק רוצה לומר שלא התכוונתי לפגוע, ואתה מאוד מאוד חשוב ואוהב עלי, ואני לא רוצה להשמע כמעין אחד שמכה ומבקש סליחה כדמות אבי, לכן לא אתנצל שוב, אך דע ידידי כי אוהב אני אותך מהרגע בו נתקלתי בך ,אולי לא ישר אבל מאז רצף התכתביות בנינו שהיה לי לעונג גדול, להכיר אדם טוב לב וחכם ,אולי טעיתי בך חבר, איני יודע חשב אני לעתים כי צודק ארנה בכל אשר דובר בך ואז חוזר אני בי, לא יודע מבולבל אני ומצבי רע ומטלטל בין דעה לדעה, איני עומד יציב עדיין, אך כאמור גם אם דיקטטור אתה לא מצורך לעשות רע ולשלוט אלא מכמהה עזה לאהבת הכלל, שכולם יאהבוך ,ואני מרגיש גם כך וגם אל וגם מעיין וכל אחד אשר בתוכו לב פועם ויצמא לאהבה,זה מה יש לי לומא לך גור

לילה טוב בברכה נתי ..

למעלה