הבהרה! טאג ליין, הנה אני באה ^-^

Iris cream

New member
הבהרה! טאג ליין, הנה אני באה ^-^

הכתבה ממעריב לנוער גליון 734 עמוד 40 במדור "זאפ"- אי וי סטארס כל מה שכתוב למטה זה הכתבה, אני מדגישה את החלק החשוב, אותו אני מבהירה. היא ביישנית, שתקנית והגיעה למשחק לגמקי במקרה. קריסטין קרוק, לאנה לאנג מ"סמולוויל", היא הדבר הכי יפה על מסך הטלוויזיה שלכם. ונפתח הפעם בח"ח למלהק של "סמולוויל". הביטו בתמונתה של קריסטין קרוק, שמגלמת את לאנה לאנג, מושא אהבתו של קלארק קנט בסדרה. האם יש מישהי מתאימה יותר לתפקיד אהובתו של סופרמן הצעיר? התשובה היא לא. קריסטין קרוק נולדה ב- 30 בדצמבר 1982 בוונקובר, קנדה. אביה, פיטר, הוא הולנדי. אמה, דינה, אינדונזית. מה שמסביר את יופיה של קרוק. היא גדלה בוונקובר ואת הרומן שלה עם עולם המשחק החלה בתיכון, כשהשתתפה בכמה מחזות בחוג התאטרון של בית ספרה. "נהנניתי לשחק, אבל התוכניות האמיתיות שלי היו ללמוד באוניברסיטה", מגלה קרוק. אבל לגורלה היו תוכניות אחרות עבורה. "התגליתי באופן מקרי לחלוטין", היא מספרת, "יום אחד התקשרו מפיקי טלוויזיה לבית הספר שלי. הם רצו ללהק שחקנית צעירה בעלת מראה ´אקזוטי´, והמורה שלי הציעה לי לגשת לאודישן. החלטתי לנסות והתקבלתי. מאז הדברים פשוט קרו לי". באודישן המדובר נבחרה קרוק לגלם את דמותה של לורל בדרמת הנעורים המצליחה "Edgemont". הסדרה, שעוקבת אחר עלילות קבוצת צעירים בגילאי 15-17, שודרה בקנדה, בארצות הברית ובמדינות נוספות. התחנה הבאה של קרוק היתה "סמולוויל", סדרת הלהיט הגדולה ביותר של רשת WB. "אני עושה שם דברים שלא חשבתי שאני מסוגלת לעשות", מספרת קרוק, "וזה קצת מפחיד. אני אדם ביישן וסגור מטבעי ופתאום אני מוצאת את עצמי במקום חדש לגמרי. אני לא מתיידדת בקלות עם אנשים, ולכן גם היה לי קצת קשה על הסט של ´סמולוויל´ בתחילת הדך". באותה נשימה היא מוסיפה ש"היא עובדת עם קבוצת אנשים מאוד מוכשרת". נכון להיום ממשיכה קרוק לגור עם בני משפחתה בוונקבר, שם גם מצולמת "סמולוויל" (כמה נוח). בזמנה החופשי היא אוהבת להאזין למוזיקה. "אני ממש בעניין של היפ-הופ עכשיו", היא מגלה "בגדול, אני מאזינה לכל דבר חוץ מלרוק כבד". חוץ מזה, היא גם אוהבת לקרוא, לבלות עם חברים וולכת ברגל. "אני מעדיפה ללכת מלנהוג במכונית. גם כשיורד גשם, אני יוצאת החוצה לסיבוב. אני פשוט אוהבת את זה." ועכשיו, בנים, לשאלת מיליון הדולר שלה חיכיתם: האם יש לה חבר? "נכון לעכשיו אין בחיי אף אחד מיוחד", מגלה קרוק. "לא קל לי למצוא חבר. קשה להגיע אליי, כי אני ביישנית", היא מסבירה. יש אלוהים, חברים, יש אלוהים. מישהו אולי יודע כמה עולה כרטיס טיסה לוונקובר? ועל להקליד את זה לקח לי 10 דקות, תודה רבה. לחפש את הגליון לקח לי רבע שעה. מגיע לי צל"ש (וטאג ליין קטן? אולי?)

Iris cream

New member
וואו!!!

*דמעות של אושר* אני רוצה להודות לעצמי, על כך שהקלדתי את הכתבה. ךהוריי, א. ו ד. שהביאו אותי עד הלום. לבן דוד שלי שנתן לי את המחשב לאמא שלי שמרשה לי לאסוף את העותקים של ראש 1 לראש אחד לפורום סמולווילך ולאיציק, שהחליט לתת לי טאג ליין ייאיי!!!! זכיתי בטאגליין!!!! *מקנחת את האף מרוב אושר*

Iris cream

New member
גאד! קריסטין קרוק היא מוסלמית!!!

כאילו, רוב הסיכויים שהיא מוסלמית!!! ולמה? אמא שלה היא אינדונזית, נכון? אינדונזיה היא המדינה הכי מוסלמית בעולם (ואת זה למדתי שנה שעברה בשיעורי ערבית) והרי הדת של האדם זה לפי הדת של אמו הביולוגית. משמע שאם אמא של קריסטין קרוק, היא כמו שאר האינדונזים והיא מוסלמית- גם קריסטין מוסלמית!! אבל אם היא התנצרה כדי להתחתן עם אבא של קריסטין, אני מניחה שקריסטין היא נוצריה

תֶּשֶׁת

New member
אוי לא!../images/Emo2.gif../images/Emo178.gif../images/Emo179.gif../images/Emo45.gif../images/Emo43.gif

אז מה?

Outlast

New member
חח.. ביהדות הדת לפי האם, ../images/Emo181.gif

בנצרות לפי האב, ובכלל, מה זה משנה..?

Gal-Mo0D

New member
צר לי (או רווח לי)

אבל בדת המוסלמית, הדת לפי האב. לכן, אם מישהו נגיד נולד לאמא יהודית ולאבא מוסלמי - יש לו שתי דתות, ברצינות!

Outlast

New member
גם בנצרות, ../images/Emo181.gif

ויש הרבה (הרבה) אנשים שיש להם שתי דתות, מאמא יהודיה ואבא נוצרי, או אמא יהודיה ואבא מוסלמי, אבל מצד שני- אם האבא יהודי והאמא נוצריה/מוסלמית, לפי הדתות, אין לו שום דת...
אני מכירה גם כאלה, והם מעולם לא התלוננו...

BUTTERFLY GIRL

New member
צודק זה בכלל לא משנה

אם האדם הוא מוסלמי לא אומר שהוא האדם הרע הוא מעצבן או קמצן או אני לא יודעת מזה חשוב לאיזה דת היא שיכת מה שחשוב זה להיות בן אדם טוב או שלא טוב ורציתי לשאול אותך מה הקטע אם
המדוזות?

1apocalypse

New member
היא לא מוסלמית ולא נעלים

אמא שלה יפנית(תראו לפי העניים) ואבא שלה גרמני

mishmesh

New member
הוספתי את זה למאמרים ../images/Emo70.gif

איריס, זה הופיע בראש אחד או במעריב לנוער

Iris cream

New member
ראש אחד. מצטערת...אני פשוט מנויה

לשניהם והתבלבלתי.... וואו, אני גם בטאג לעיין וגם במאמרים? my dream came yrue!!! רק בבקשה שלא ידחו את ההצעה שלי לפורום!...*מתפללת*

Iris cream

New member
תיקונים של ההודעה המלאה טעויות...

טאג לעיין= טאג ליין yrue= true מתפללת= תולה את כל התקוות שלי בכך שלא ידחו אותי, ואם כן, עולמי יהרס:/

ועל מה הפורום אם יורשה

לנו לשאו נגנוב לך
אל תדאגי, לך את הרעיון. ורק שתדעי שזה ממש לא קל להיות מנהל (אבל זה כיף) ובמיוחד לשרשר, זה כזה מעצבן
אז תנסו, כמה שיותר, לשרשר ולא לרשום הודעות שטותיות... אוקיי
תודה

אממממ...

יש כבר פורום "ספרים וספרות" אז ככה שלא בטוח שחחתנו לכן (
), על כל מקרה, תתרצו ותאמרו ששמה אין מקוםן לנוער או סט´ינג...

Iris cream

New member
אוי, זה היה פעם הפורום שרציתי לפתוח

אבל דחו אותו בגלל מה שאיציק אמר. הלוואי והייתי יכולה לנהל פורום ספרים וקלאסיקות לנוער, כי אני כל כך מבינה בזה! קראתי יותר מ 500 ספרים כל החיים שלי, ויש לי את כל הספרים הכי קלאסים בבית. אבל לא, אני רוצה לפתוח פורום סימס, עוד נושא שאני מאוד מבינה בו.

וואי זה אחלה נושא!

תני כמה דוגמאות לקלאסיקות שקראת... (אני ממש אוהבת לקרוא...)

למעלה