הבהרה חשוב לי שתכנסו

BoR|S

New member
כן אה...

עוד סיבה להישאר בארץ...

eb182

New member
עוד לפני זה

היו מסעי צלב והכל ולא רק נגד יהודים גם נגד עובדי אלילים ואמרתי שיש דגש על להיות שונה כלומר שהיהודים שונים מהשאר(עם סגולה מישהו?) וסה"כ די קשה להפוך ליהודי(ברית מילה ושות´) זה הכל לא אמרתי שביהדות מדגישים יחוד של כל אדם אלא רק של היהודים משאר העמים ומה רע במילה גויים? גוי=עם אם משתמשים בזה בצורה שמבזה את מי שמדברים עליו אז ברור שזה לא בסדר אבל זה מתחיל להזכיר לי את הקטע שאסור להשתמש במילה "nigger" ואין לי מושג למה זה שבשנות ה-20 היו קוראים ככה לשחורים במקום בשם הפרטי שלהם בגלל שחשבו שהם נחותים זה לא קשור הם קוראים אחד לשני ככה היום. לדעתי לקרוא למישהו גוי(שאני לא מכירה כמעט אף אחד שישתמש במילה הזאת כל הזמן אלא אם זה קשור לשיעור יהדות או תנ"ך) זה פשוט: stating the obvious מה שנקרא

BoR|S

New member
תגובה...

מסעות הצלב כוונו לא כנגד יהודים אלא כנגד המוסלמים ששלטו באותה התקופה באתרים הקדושים לנצרות בא"י... כמו כן מסעות הצלב הייתה דרכה של הכנסיה להפוך את זעמו של העם המקבל השכלה בהדרגה באותה תקופה ממנה והלאה וכרגיל איך עושים את זה? ע"י מתן מטרה דתית... ברית מילה יש גם באיסלם, עד גיל 13 צריך כל מוסלמי לעבור מילה. הרבה אנשים בשנים האחרונות נימולים שכן הוכח מדעית שזה יותר בריא. ביהדות אוהבים להדגיש את עליונותו של היהודי (כשם עצם קיבוצי) על הגוי (לא לחינם מכונה ישראל - גוי קדוש), הכוונה היא שהיהודים במקרה הזה קדושים בעוד שהשאר טמאים... כמו כן מה שמפתיע אותי, מתי שנוצרה הנצרות, זאת היתה במקור קבוצה של יהודית, בואו נקרא להם לרגע כת משיחית, שהכריזה על מנהיגה כמשיח. היהודים ה"אמיתים" של אותה התקופה לא קיבלו את המשיח הזה ואף מספרים שהוא נרדף. ואילו היום, כת משיחית מסוימת שאני לא אזכיר את שמה כאן, הכריזה על הרבי שלה כעל המשיח, ולאף אחד לא אכפת אבל... אולי אלה הם הסימנים של הליברליות ביהדות שבסופו של דבר יגרמו לה להוריד את האף שלה. האפרו-אמריקאים בארצות הברית דרשו שיקראו להם אפרו-אמריקאים, בשנים האחרונות הם חוזרים ומדגישים את היותם מאפריקה במקור, אפילו ביניהם, המילה "nigger" היא מילת גנאי...

eb182

New member
תאמין לי השחורים קוראים אחד לשני

ככה והם לא מנסים להעליב אחד את השני nigger זה פשוט מלת סלנג לשחור(בהרבה שפות לטיניות הצבע שחור זה משהו מהשורש הזה) בכל דת חושבים ששאר הדתות נחותות אתה יכול לשאול כמה נוצרים אדוקים שיגידו לך שעד שלא תראה את "הדרך הנכונה" נשמתך אבודה בגיהנום אבל כמו שזה לא כל הנוצרים זה לא כל היהודים וכמה שהנצרות נראת לי עוד יותר בולשיט מיהדות(כן, אני לא מאמינה גדולה בדת שלי אבל יהודיה אני תמיד אהיה) יש לי חברים נוצרים או חצי נוצרים וכל מיני שטויות ואפילו התאכזבתי בהתחלה שאנחנו עוברים למקום עם קהילה יהודית גדולה כי רציתי לפגוש אנשים שונים. אבל אני לא בדיוק הדוגמא הכי טובה לדברים האלה ותמיד אני אומרת שאנשים הם עצמם ולא הדת שלהם

Emc2

New member
ככה...

יש NIGGER שזאת מילת גנאי לא משנה מי אומר את זה ולמי הוא אומר את זה, ויש את מילת הסלנג NIGGA שלא כמו שאמרת יש קונוטציה חיובית. אז בבקשה לא לבלבל... זה בדיוק כמו יהודי ויהודון

eb182

New member
אין דבר כזה מילת גנאי

זה סתם איך שמשתמשים בזה זה שהם לא מבטאים את המילה עד הסוף כמו sista וכאלה זה לא משנה את המילה זה פשוט נובע מהמבטא שהם פיתחו לעצמם

Doctor Evil

New member
כן....

אני רוצה לראות אותך הולכת בהארלם וצועקת: "What Up My Nigger?".....

eb182

New member
זה לא מילת גנאי

אבל בתור ילדה לבנה אני אראה כמו איזה מפגרת אם אני אדבר ככה ובהרלם דווקא עוברים לגור הרבה לבנים עשירים גם דוד שלי גר שם

Emc2

New member
את לא תראי כמו ילדה מפגרת

כי יותר מדי סיכוי לצאת משם אין לך אחרי שתגידי משהו כזה

BoR|S

New member
אתה טיפה מגזים...

אבל טכנית אני מסכים איתך... מצד שני זה מצחיק לשמוע דברים כאלה מבנאדם שיוצא לטייל בגרמניה חמוש בדגל ישראל...

eb182

New member
איזה סטריוטיפים!

אני הייתי בהרלם כמה פעמים והאנשים שאני ראיתי שם נראו לא מזיקים בכלל, סתם יושבים על המדרגות שלהם עם טייפ ומדברים אחד עם השני. נראה לי שהם היו יותר מתפוצצים מצחוק מאשר מנסים להרוג אותי

Doctor Evil

New member
לא נראה לי שהם היו מתפוצצים מצחוק..

אולי אם היית מנסה לשיר להם: "אני דודי, אני דודי, אני דודי דודי התותח!!"... ואם זה לא עובד תנסי ללבוש שלט גדול על הגוף שלך כמו ברוס ויליס שכתוב עליו i hate niggers..

orly 15

New member
לא הבנתי

קראתי את ההודעה 3 פעמים ולא הבנתי מה את רוצה.

למעלה