הבהרה חשובה!

שקס...

שקס... "מישהו או יותר..." מה לעזעזל קורה פה??? (אני לא אחד מהם,נכון...???). ואם מותר לשאול שאלה: היתר מודעים לכך שהם לא היחידים באותו הטיול?

שקסי

New member
אוקי אז ככה...

כן היו כמה באותו טיול...מה יש?? ולא הם לא היו מודעים...בשביל מה??- היו עוד כמה לילות ,לא... אבל בעיקרון איכשהוא בסוף יצאתי עם חבר מכל השטויות (אההם אתה מכיר אההם) וכבר נפרדנו...

שקסי

New member
בטח! ...בפרצוף לפחות...

סתם בעיקרון אני גם שוכחת שמות נורא מהר אז בדר"כ אני יודעת את השמות אבל לפעמים אנשים באים אליי כזה בטיול/השתלמות אח"כ ומבלבלים לי ת'שכל אה זאת את מזה ואני לא יודעת על מה הם מדברים ממש...

OK, אני אקח את הראשוניות לתשובה

כן, ברור, חלק מהתנועה זה הקטע החברתי, או במילים אחרות- הקטע החברתי בין בנים לבנות. מה לעשות, מדריכי התנועה הם בדיוק בגיל שההורמונים משתוללים. זה חלק מהעניין. תרשו לי להגדיר את זה ככה- אני לא זוכרת איזושהי פעילות תנועתית שלא היה לי בה משהו. ולא, אני לא מדברת רק על קטע הפיזי (מה עם קצת רומנטיקה??). אולי בגלל זה אומרים שממש כיף בתנועה....

אני?

זה המקום לציין שאין לי שום קשר להנ"ל( וכמו שביל קלינטון אמר: " i did not had ..." -והמבין יבין... מזל שבטיולי תנועה אני מכחיש קשר אלייך,ומתרחק ככל האפשר...! חשבתם שתגלו פה משהו עליי??? טעיתם.

fresh mishmesh

New member
היה גם היה

בקורס מד"צים, סמינר י'-י"א של שנה שעברה, ובמחנה ישראלי שבאתי לבקר ופגשתי מישהו מיוחד... אהה ויש גם את הקשרים בין הקורסים/פעילויות תנועה- היו לי גם קטעים קטנים שהתפתחו עם כמה מהאנשים שהייתי איתם בקשר אחרי פעילות תנועתית... כאילו- בפעילות התנועתית עצמה לא ממש אבל אחריה כשנשארנו בקשר התחיל להתפתח...

kedeman

New member
פנטזיות...

כל אחד והרצונות שלו אני יודע את ההבדל בין עם ל-אם סתם אני מתבלבל לפעמים כשאני מקליד מהר... ובקשר לשאלה של נעם היה (עד כאן הפירוט הרצחני שלי)

למעלה