הבהרה חשובה!

הבהרה חשובה!

לאחר פניות הציבור, והערות רומזות,בחלקן הומופוביות אנטי-לסביות, ועוקצניות ברובן הריני להודיע כי השם הדו משמעי שלי (שבכלל כוון להיות חד משמעי) ישונה. מסתבר, שסמל הגאווה שהיה באחת מהודעותיי גרם לכמה אנשים לחשוב דעות מוטעות עליי. אני גאה רק בדבר אחד! ובכן, מעתה והלאה יקרא שמי בפורום בני המושבים בישראל: שרונה הפורומיסטית. מצטערת, לא על שם הפורום הזה, דווקא על שם פורום אחר...

אני מצטער, אבל לא הבנתי אותך

תסבירי את עצמך חד משמעית, או שתעזבי את הסיפור הזה בכלל, כי למען האמת הוא לא יותר מידי מעניין.

נ ו ם

New member
סליחה שרונה.

ודרך אגב, ההערות לא היו הומופוביות ועוקצניות. תמימות לחלוטין.

kedeman

New member
../images/Emo13.gif אז את לא לגמרי גאה??

עד שהתרגלתי... סתם סתם... שיערתי שזה היה בציניות תכננתי לוודא את זה בהזדמנות (אם רק לא הייתי מתעצל להרים טלפון...)

OK אז ככה:

אני חושבת ששי הוא היחידי שהצליח להבין שדיברתי בציניות. תודה שי. נום- באמת שלא נפגעתי ממך או משהו כזה, שוב- הכל בצחוק. עומרי- חבל שזה לא מעניין אותך.

שרונה

אני לא חושב שהבנת את כוונתי. התכוונתי, שלא יותר מידי מעניין אותי, הנטיות המיניות של כל אחד פה בפורום, כי זה לא קשור במיוחד לפורום, ואין טעם לעשות סיפור יותר מידי גדול, מנטיותיו המיניות של כל אחד. שבוע טוב

מסכימה

כבר הגענו פה למסקנה שחלק מהעניין בפורום הזה הוא עניין חברתי, ואין דבר יותר מעניין מאשר עיסוק בנטיות המיניות של אנשים. אז..... מישהו רוצה לצאת מהארון, כאן על דפי הפורום? עדיין אין לנו הומואים מוצהרים בתנועה...

נ ו ם

New member
לדעתי כולם הם בעצם

ביסקסואלים, ומשם זה פשוט ענין של החיברות שהאנשים עוברים. הייתי רוצה לנסות מתישהו להיות עם בת. בינתים יש לי חבר..

kedeman

New member
נעם נתת לי רעיון

אני בעד שאת תנסי אם בת! אני אפילו אשמח להשתתף! (אין לי שמץ של מושג למה לסביות הפך להיות פנטזיה גברית.. אבל זה פשוט ככה!!!)

סתם שאלה

תגיד, אתה תאהב את זה יותר אם זה יהיה גם עם חולצה כחולה? אני פשוט תוהה אם חולצה כחולה היא יותר סקסית משחשבתי...

נ ו ם

New member
פחחחח שרנוה (והמונח "בית זונות")

שי - אם זה עם ע'. תמיד אומרים שהקורס מדצים זה בית זונות ובאמת בערך 50% מאנשי התנועה שאני מכירה, היה להם איזשהו קטע עם מישהו במשהו של התנועה. אני לא מתכוונת דווקא אורגיות סוערות וכו', אבל "קטע"..
אז אני פותחת סקר.. "האם היה לך קטע בקורס/טיול/השתלמות/משהו של התנועה? ו/או עם מישהו שהכרת בתנועה?" אין צורך לפרט את הדמויות והנסיבות (למרות שאני אשמח לשמוע..) נעם. |ברונטית| נ.ב ראיתם איזה חמודים האייקונים של טובישבט?

נ ו ם

New member
והתשובה שלי:

חיובית. (אבל כמו שאמרתי, לא אורגיות המוניות וכו')

נ ו ם

New member
"עברנו"?!

יש משהו שאני לא יודעת עליו ואתה רוצה לספר לי?!?!?! אמממ אם תשאל אותי באייסיק לגבי פרטים יכול להיות שאני אענה.

שקסי

New member
טוב אז פה אני יגלה סוד...

לטיולים של התנועה ולקורסים אני באה בגלל שאני רוצה להיות שם אבל גם בגלל... טוב אז בכל טיול או קורס או כייף מדצים שיצאתי אליו עד עכשיו היה לי משהו אם מישהו או יותר...עונה לך על השאלה?? אה ולווא דווקא אם אנשים שהכרתי (הכרתי אותם עוד באותו ערב/לילה /בוקר)

למעלה