הבהרה חשובה!

אנשושים יש לי תשובה רשמית...!!../images/Emo23.gif

פוקס קידס החזירו לי תשובה באימייל: "שלום נוי, העונה השנייה של "פלוריסיינטה" מתחילה ב30/10 בשעה 19:00. בקשר לפרומואים לעונה השנייה, הם יחלו ביום שישי ה21/10. חג שמח, מיכל-אחראית על תוכן השידורים." זאת אומרת שזה נכוןןןןןןן
אפשר להתחיל לחגוג רשמית!!

הבהרה חשובה!../images/Emo18.gif

כל המידע שמסתובב פה לאחרונה, שהעונה השנייה של פלוריסיינטה תתחיל ב30.10 הוא לא נכון או לאופטימיים שביניכם-לא מאומת בכלל. מי שמפיץ אותו כרגע הוא טרול שמוכר לותיקים מביניכם מפורום המורדים, או אחר כך גם בפורום פלורי- מוכר גם כ"גיא". אם אתם עדיין לא מכירים אותו, רק שתדעו שהתחביב העיקרי שלו הוא להציק ולהטריד, ועם הנוכחות שלו פה בפורום אתם צריכים להיות חשדניים יותר, ופתיים פחות
אני מצרפת פה אחת מההודעות בהן הוא כתב בניק"מתה על מיקי ויהודית" וכנראה גם בניק "הראל סקעת מלאך אמיתי", שימו לב למשל לתגובות מBRAYER, שמנהל את פורום "השמינייה", גם שם אילן מטריד. אני אעריך מאד אם תתחילו להקשיב לי ולרוני ולמה שאנחנו אומרות לכם,כי אנחנו לא אומרות סתם מה שמתחשק לנו, אלא מתבססות על דברים שאנחנו יודעות ולפעמים לא יכולות להגיד. השורה האדומה בראש הפורום לא נמצאת שם בתור קישוט. לתשומת לבכם אנשים.

boazgilad

New member
וואוו מה הוא חזר?

תהיי חזקה ואם את צריכה מישהו שיטפל בו את ידעת איפה למצוא אותי

yaki123

New member
וואייי איזה באסההההה..../images/Emo4.gif..כבר

אמרתי לכל השכבה בבצפר

LOVE AGUS

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אז מתי היא מתחילה?

תיפי1

New member
אממ...../images/Emo83.gif

זה שכתבתם: 'תאריך עליית העונה השנייה הוא יום א` ה-30.10.05' זה אומר שאימתתם את המידע הזה?

למעלה