הבהרה חד משמעית

Master Eagle

New member
הבהרה חד משמעית

ברצוני להבהיר כאן בצורה חד-משמעית, שכפי שמצויין בכרטיס האישי שלי, אני לא מחפש סאבית/שפחה/כלבה או כל מישהי אחרת. יש לי מישהי שהיא יפה מבפנים ומבחוץ, צייתנית כמו שפחה, כנועה כמו סאבית ונאמנה כמו כלבה. לפיכך, לכל מי שפנתה אלי במסר או במייל או מתכוונת לעשות כך, אין טעם לפנות כי כאמור אני מאושר עם מה שיש לי. ותודה על הפניות אך הן לא אקטואליות

Master Eagle

New member
הבהרה נוספת

כדי למנוע שאלות במי המדובר, ובכן מדובר בזאת שנמצאת כאן בפורום ומכנה את עצמה בכינוי calba2 זאת היא אותה האחת שעשתה ועושה אותי המאושר באדם

אסתי69

New member
בשביל מה כשיש את זה במציאות?

מה יוסיף הקולר הוירטואלי?

Master Eagle

New member
לדעתי אין צורך להוסיף

עצם פירסום הדבר מביא לידיעת הציבור שאנחנו זוג וזה צריך להספיק. סמלים ליד השם זה טוב כשהקשר וירטואלי. כשהקשר הוא אמיתי ומציאותי אני חושב שמספיק שהדבר מובא לידיעת הכלל. ויש לה אפילו יותר מקולר אחד במציאות......כך שאין לה צורך בקולר וירטואלי.

טעות לחשוב שקולר זה לקשר וירטואלי:)

טעות לחשוב שקולר זה לקשר וירטואלי:) - זה סימול וירטואלי לקשר מציאותי! בקהילות ה - BDSM ברחבי הרשת בעולם מסמל הקולר שייכות לשולטת או שולט השימוש באות כשהיא עטופה בקולר לצדו של השם מסמנת לשאר חברי הקהילה, אני כבר תפוס (במציאות) אל תיקחו אותי בחשבון. מדובר על שייכות וקשר מציאותי, להם ניתן סימול לצרכי השימוש ברשת. או לחילופין לעיתים, נשלט אשר לצד שמו מופיע קולר ללא אות, מסמן אני עדיין פנוי. גם בשמות של שולטים לעיתים יופיע קולר כשהוא מלא או ריק בדיוק כמו בדוגמת הנשלט אולם עם סוגריים מרובעים וגדולים. לא רבים משתמשים בזה אבל תמיד נעים ונחמד לדעת... כך לדוגמא: שוליית (מ) הקוסמת – משמע העבד הזה שייך למכשפה, שוליית ( ) הקוסמת – העבד הזה פנוי, המכשפה [ש] – למלכה הזו יש עבד, המכשפה [ ] – המלכה הזו עדיין לא מצאה:))).

נ.ב Master Eagle ו - calba2 המשך

נ.ב Master Eagle ו - calba2 יקרים, המשך חיים מאושרים וזוגיות בדסמ"ית מאושרת ומוצלחת:))) ופרגון רב מכל הלב:)

נשר, כלבלבית

מאחלת לשניכם רק טוב המון רגעים של הנאות וכאב התרגשות והתמסרות.

nerissa

New member
המונמונמון אושר לשניכם ../images/Emo13.gif

תשפיל אותה עד הסוף, נשר. במלוא האהבה
לשניכם. תתחלקו

Pixy led

New member
../images/Emo13.gif

אשריכם שמצאתם זה את זו (ולהפך).
אני, אישית, נהנית "לראות" את הקשר ביניכם... כשאתם כותבים הודעה בפורום, או כמו שהזכרת אותו, עכשיו. בהצלחה גם בהמשך!
(וכן, באמת כל ההצעות שנשלחות לתיבת המסרים הן לפעמים בבחינת אבסורד.
)

למעלה