הבהרה והתנצלות

ישRאל

New member
הבהרה והתנצלות

בתאריך 13/09/02 סודית כתבה שיר בשם "ידעתי" הרגשתי צורך מיידי לענותלה בשל ההתחברות שלי לשיר, רצה הגורל ומצאתי תיקיה אצלי במחשב(אנחנו ארבעה משתמשים במשפחה)שמאוד התאים לי לענות לסודית, מכאן ואילך מה שהתחיל כהלצה בדיעבד מאוד גרועה ולא מוצלחת מבחינתי וגם לטעמי גלש והיגיע למימדים שממש לא רציתי ולא ציפיתי שיגיעו,למען האמת הרגשתי עם זה "חרה"(סליחה על הביטוי) ועל כן אני רוצה להתנצל פה קבל עם ופורום בפני כולם שאני מאוד אוהב אבל בעיקר בפני שלושה אנשים,, 1)יוד הכותב האוריגינלי של השיר המקסים"קרבה יותר,עוד יותר", שבנקודת הזמן ההיא לא ידעתי שהשיר שלו ומכאן ואילך התחיל כדור השלג להתגלגל לכוונים לא רצוייםמבחינת כולם ובעיקר מבחינתי, 2)אני ME הניפלאה שכותבת כל כך יפה,אני מתנצל בפנייך ומקווה שנמשיך לייצור ולהנות מפורום ניפלא 3) ולבסוף ממגי הגדולה מכולןשכניראה בגלל אטימות וחולשה של רגע ללא כל התחשבות מצידי גרמתי לך אי-נעימות והבאתי אותך למצבים מביכים, אני מתנצל
ומילה לסודית,לא ברחתי,פשוט נישלפתי מהבית ע"י חברים טובים דבר שקורה לעיתים קרובות,כך שלא הייתי בארץ ולא יכולתי להגיב,ואני מודה לך על המסר ששלחת לי,, ושובס ל י ח ה לכל מי שפגעתי ,, ממני ישראל שאוהב את כולכם

magy

New member
חיכיתי הרבה זמן שתעשה את זה

ואתה יכול להעיד שלא פנית אלייך . ציפיתי שתבין לבד , אבל נעלמת מהמסך, מה שסיבך עוד יותר את תחושותי. יפה שזה בא מצידך. אני מעריכה את זה מאד. באמת נגרמה לי מבוכה גדולה מכל הצדדים. וגם לבעל השיר . שירד לחיי ולא ידעתי למה. מבוכה, בהמעטה. מקווה שהמקרה ישאר יוצא דופן . התנצלותך מעידה על בגרות וחרטה. וטוב שבאה ממך ללא לחץ חיצוני. אוקצור,,,,"במקום שעומדים בעלי תשובה...אין צדיקים........." וגומר........ אגב, יום כיפור כבר עבר.... לפני הכיפור הבא, תתנצל שוב

ישRאל

New member
מי יודע ,,,,,

עד יום הכיפורים הבא????,,אולי יתנצלו בפני,,אני את שלי אמרתי ובזה הסתיים העניין מבחינתי,, תגובה על " יום כיפור כבר עבר.... לפני הכיפור הבא, תתנצל שוב "

RUTYAN

New member
ישראל כל הכבוד!!!

כולנו טועים לעיתים, החוכמה היא להכיר בטעות ולתקנה. זה מעיד על בשלות ועוצמה רגשית ואנטלקטואלית. שמחה להכירך, רותי

ישRאל

New member
תודה על התמיכה והפירגון,,

חשוב לי שהמסר יגיע לכל האנשים הנוגעים בדבר,,,

ישRאל

New member
והנה גם בדיחה,,,

שימו לב כולם, פתח המורה בתיכון "בליך" בדיבורו למול תלמידי הכיתה, שבוע הבא יש לכם מבחן מסכם על החומר שלמדנו. כולם מגיעים למבחן. שום תירוץ לא יתקבל ואף אחד לא משוחרר. לא מוות של סבתא, לא חתונה של דודה, ולא ברית-מילה של אבא ומה יקרה אם ערב המבחן ייפול בדיוק על ערב של פעילות מינית מתישה? שאל אחד התיכוניסטים בחיוך לא צריך להוות בעיה, ענה המורה, תוכל לכתוב ביד השנייה

ישRאל

New member
תודה לך,,,,,

ותמשיכי להיות יצירתית וחיונית מאחל לך רק טוב,,,ותימסרי את ההתנצלות ליוד גם בשמי בבקשה,,

יודyud

New member
ישראל, התנצלותך התקבלה

מי שלא טועה, אינו אדם. מי שטועה ומתנצל, מתקבל. תודתי ל- YP שהפנתה תשומת לבי להתנצלותך, כבקשתך. חג שמח, יוד

למעלה