מצטער שהוטעית והטעיתי.מצורף מכתב למי ששלח לי
29.12.2008 http://info.org.il/irrelevant/item.php/6987887908907997799 זהו האתר 'לא רולוונטי', שבו חנן כהן – חבר קיבוץ 'תמוז' (קודם ב'לוטן') מביע את דעתו ופרי בדיקותיו על קבצי דואר אלקטרוני המופצים ברשת. בדף שקישורו מצורף למעלה כותב חנן שהמכתב שנכתב כביכול ע"י אביבה שליט, אמא של גלעד, אינו אותנטי ולא נכתב על-ידה. חבל שנפלת בפח של הכותב או המפיץ והפצת הלאה, כך שגם אני הוטעיתי והעברתי לנמענים נוספים. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- " - - - זה הילד שלי.שלי.שנחטף לתוך לבנון. הילד שלי.שאולי לא יחזור." _ _ _ הסבר בסוף המכתב כתובים שני דברים שרומזים על כך שלא אימו של גלעד שליט כתבה אותו. כתוב "הילד שלי שנחטף לתוך לבנון" - גלעד שליט נחטף לרצועת עזה. כתוב "הילד שלי שאולי לא יחזור". הורי החטופים אולי חושבים את זה עמוק בתוך ליבם אבל אין שום סיכוי שיכתבו על כך בפומבי. בנוסף לכך, אין במכתב קריאה לפעולה למען שיחרור החטופים. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אגב: רק עכשיו - באתר 'לא רלוונטי' הסתבר לי שהמכתב הזה "מתרוצץ ברשת" כבר מ-1 במרץ 2007. אני לא נתקלתי בו עד שנשלח אלי בדואר אלקטרוני אישי. דב"ת.