הבהרה, ואחת רצינית.

הבהרה, ואחת רצינית.

טוב, חברה, עכשיו אני רצינית כמו שלא הייתי מעודי. הגיע הזמן, איציק, שתפסיק לחשוב עלי כל היום ולכתוב עלי כל הזמן הודעות בפורום. לא חבל? ילד, שכח מחתונה.. אני לא מתחתנת עם אלמוניים, ש..רגע, ואולי אתה בכלל נשוי כבר?? דודי, הגיע הזמן להפסיק להעיר כל רגע בפורום למישהו אחר. תתגבר כבר, ודי... עד כאן, למרות שיש לי הרבה מה לומר... אחרי הכל, ילד, אתה יודע טוב איך לרדת על אנשים... אז גם אני ניסיתי. אל תיקח את זה אישי, כמו שאני לקחתי בהתחלה את דבריך.

התמ-ים

New member
ירוק? רצינית? מה קרה? קיבלת פתאום רגליים קרות?

ירוק, רצית להכריח אותי לשחק באבא אמא, למרות שלא רציתי בהתחלה, התעקשת, הפעלת ``לחץ חברתי לא מתון`` ואחרי שאני נעתר ומשחק את המשחק שלך, פתאום ``שברו את הכלים`` ? חשבתי שאת יותר רצינית מזה ... (יותר נכון לא רצינית, אם את מבינה למה אני מתכוון) אני אולי ``יודע לרדת טוב על אנשים``, אבל יודע לקבל את זה שיורדים עלי, ואפילו לשתף פעולה ... עד שמי ``שיורד`` עלי, מקבל/ת רגליים קרות ... כמו במקרה הזה. ואם זה לא מספיק ברור, אני אסביר לך בצ`אט את ההבדל בין דברים שאני מוכן לקבל, למה שאני לא מוכן לקבל. ואין הרבה דברים שאני לא מוכן לקבל. ולקחת אישית? חשבתי שאת יודעת שאני כבר לא לוקח שום דבר אישית ... (למה אני נהייתי כזה רציני? למחוק את ההודעה הרציחנית הזאת או לא? לא ...)

למעלה