הבהרה בבקשה!!!??

shpilman70

New member
הבהרה בבקשה!!!??

צנחנים יקרים: הובא לידיעתי מידע בדבר גזרה חדשה מבית פרדייב האוסרת על אלו שאינם טנדמים (צנחנים פרטיים) לצנוח על הדשא?? האם באמת היה ארוע בו צנחן נשלח לביתו רק בגלל שנחת על הדשא? בבקשה שפכו אור בנושא אהה ודרך אגב: הוצאתי רשיון A בשעה טובה. שב"ש-תודה היה פשוט נהדר שמיים כחולים פרי שפילמן.

shpilman70

New member
כן זה די ברור

השאלה האם מקרה כזה באמת קרה-זה חשוב לי לדעת

mass

New member
כל עוד הטנדמים לא נוחתים לי בסלעים...

מבחינתי אין בעיה. ועכשיו ברצינות, איך המועדון יכול לקרקע צנחן שלא סיכן אנשים, אלא רק נחת על הדשא? כגוף נותן שירות הוא גם לא יכול להגיד שהוא מסרב לתת לאותו צנחן שירות.

iec

New member
לי ידוע שאם אתה לא טנדם ../images/Emo26.gif

אתה אמור לנחות מעבר לכביש החוף...
אם תפר הוראה זו ,יירטו אותך מהקרקע עם טיל כתף שמוכן למורעי חוק של פרדייב .

תשובה לפרי

לא נשלח לביתו אלא קיבל שעתיים ביציאה וכיסוח הדשא למשך חודש. שמעתי דבר מצחיק יותר ולא יאומן: ברוסיה נותנים כרטיסי אזהרה צהובים ואדומים לצנחנים העוברים על תקנות הבטיחות של המועדון. כנראה גם שם לא רוצים צנחנים. רוסים הזויים... מה נשאר לנו? אריזונה? שם בודקים לנו שהרזרבים בתוקף ! אמריקאים הזויים...

freekfly uri

New member
יש לי שאלה אליכם?

איך כל הזיוני מוח שאתם כותבים פה בפורום מקדם אותכם לאיזו שהיא מטרה? חוץ מלמלא את דפי הפורום בחרא ושטויות חסרי תועלת?

T O O L A

New member
זו לא גזירה ואפשר להירגע!

פרי היקר זו לא גזירה זה פשוט נוהל בטיחות נטו. לפי מה שליטווין אמר זה נוהל ישן שראוי שיחזור להיעשות - הפרדת חופות. ככל שיש מרחב גדול יותר לנחיתות - הן טנדמים והן פרטיים - אנחנו יותר בטוחים ויש פחות סיכונים של התנגשויות אחד בשני. תאר לך שטנדם/פרטי ללא פייג'ר (למשל) צריכים לנחות ובדיוק מאחוריהם יש חניך קורס שלא כל כך שולט בעניינים ולא בדיוק יודע איך לנחות בנקודה מדוייקת והוא מתקרב לטנדם/פרטי בפזיזות. אז נכון שיש בקר והוא אמור ויכול לכוון אותו קצת אבל מראש אפשר לחסוך את הסיכון. מה גם שבודי תמיד בא עם הטרקטורון לאסוף את אלה שמחליטים לעשות את שביל חוצה ישראל בדיוק אחרי שהם צונחים....
אז שיהיה סבבה וסבבה שיהיה שמיים נפלאים ומזל טוב על הרישיון!

shpilman70

New member
הבנתי

o.k עכשיו העניין ברור תודה רבה שמיים כחולים ויום טוב פרי

elraviv

New member
נחתתי אתמול על הדשא - אז בלי שטויות בבקשה

נכון שבתדריך אומרים להרגיע כמה שיותר מצפון ולא לנסות להגיע לדשא - אבל זה תמיד היה (לפחות שנתיים). כמו שכתבו כאן זה בשביל ההפרדה, וגם בגלל שבעלי ניסיון מועט שמכוונים על הדשא עלולים למצא את עצמם על המבנים - אז עדיף לקחת מרווח ביטחון.

iec

New member
אני לא מצליח לנחות לא על הדשא...

איך עושים את זה???
תמיד יוצא לי לנחות במרכז!! אוףףףףףף

למעלה