הבהוב

הבהוב

פותח את הבוקר על כוס קפה ומחשב פותח התפוז ורואה אותו מהבהב פותח התיבה ובתוכה בין המסרונים מסתתר ניק חדש . "פרפרית מיוחמת" לי שולחת הודעה ואפתח כאן סוגריים שהניק כמובן פיקטיבי , כדי לא להסגיר ישות וירטואלית.... וכותבת הפרפרית בזו הרוח "פרפרון מקסים קראתי אותך ומאוד אהבתי" סתמה ולא פירשה , ואני שכבר ראיתי מסרון אחד או שניים מאותו הסוג ן יודע שהתכוונה בין השורות להרים לי להנחתה והמסרון התמים בהחלט מרים לי ומזקיר לי ת'חבילה... ועונה לה בתשובה מפתה , שרומזת שאני מוכן להרמה.... וחוזרת ושולחת לי תשובה ומתחילה התכתבות מעוררת וזה המקום להזקיר , שאני עובד בסביבה פתוחה והזדקרות חבילה באמצע יום עבודה עלולה להרים אי אילו גבות..... ולכן נכנס אל מתחת לשולחן , ושולח יד ומסדר לתנוחה נוחה והאיבר השובב מעקצץ ודורש התייחסות, ובעליו עדיין מתעלם.... וכותב לגברת תשובה ועוד אחת , וחושב על איך היא פותחת ת'מסרון, ומשלבת רגליים , ומסרת חצאית שלא ירגישו שגם היא מרטיבה.... והמחשבה שוב מעוררת ישנים , ונדרש שוב סידור בתחתונים... ומגיע המסרון המחרמן מכולם שמזמין את האיבר ובעליו , לכוס קפה במסעדה אבל זה כבר מדע בדיוני ומקומו בפורום שאינו מוגבל למבוגרים,,, שכן כבר ברור לשני הצדדים שמזו התכתובת הם לא ייוושעו, ושוב נאלץ פרפרנו היקר לשנס מותניים ולחכות לבוקר חדש , שממנו יוולד אולי הבהוב חדש ,

הבהובים מילים ובכלל.. אהבתי.

Maja the Naked

New member
גם ה- הבהוב הזה, גם ה-

מה-שהולך-מתחת-לשולחן... כל זה חוויה שווה בזכות עצמה! כתבת נהדר! (אגב, לא היה צורך להסביר לגבי הניק, חבל הרסת לכל הסקרנים!)

למעלה