הבדל בין צמיגים

• פותח הנושא mzz
  • פורסם בתאריך

mzz

New member
הבדל בין צמיגים

שלום לכולם ברצוני לבצע הסבה לטיובלס אבל לא מבין מה ההבדל בין UST ל LUST יש לציין שסגנון הרכיבה שלי הוא XC עם קטעים טכניים . אשמח לקבל המלצות לצמיגים מתאימים להסבה (גנטים לא יעודיים לטיובלס), הציעו לי בכלל להרכיב צמיג רגיל עם דופן כפולה כי צמיג יעודי לטיובלס יותר כבד, מצד שני אשמח להוריד כמה גרמים מהגלגל אבל לא על חשבון איכות וחוזק הצמיג.

danGlus

New member
אז ככה

LUST זה צמיג UST עם איזה טכנולוגית גומי של מקסיס , ראה Technology באתר שלהם): לא הייתי ממליץ לך על צמיגים כפולי דופן - זה סתם כבד ואילו אתה רוצה להוריד משקל. בגדול, יש הרבה צמיגים שאינם UST שמתאימים. יוצאים מהכלל הם צמיגי קנדה (בגירסה שאינה UST) - שלא מגיבים טוב לחומר האטימה ושמעתי שגם אינטנס. אם אין לך חישוק טיובלס - ואתה רוצה להוריד משקל - אז חבל לקחת צמיג UST שהוא כבד יותר עקב תוספת גומי בדפנות (נועד לאטימת אוויר - אבל נוזל הטיובלס מסתדר גם בלי) לי היה נסיון טוב בהסבות עם צמיגים של קונטיננטל, שולבה ומקסיס - כולם צמיגים קלים עם ביד קוולר בגרסאות רגילות (לא UST)

ronenal10

New member
טיובלס וצמיגי UST

צמיג UST בא לענות למצב בו אין פנימית בגלגל. טיובלס ללא UST הוא לקיחת הימור על עמידות הצמיג. לאדם הרוצה לסיים רכיבה בוודאות שהצמיג הוא צמיג. לא הייתי ממליץ לעשות טיובלס בצמיג המיועד לעבוד עם פנימית. נוזל האטימה בא לתת מענה לבעיית הפנצ'רים לא לחוסר בפנימית.

danGlus

New member
יש נסיון מוכח עם ההסבות הללו

נוזל האטימה הלבן הומצא בדיוק ע"מ להסב צמיגים רגילים לטיובלס אם בא לך תחפור קצת ב http://www.notubes.com/ לדעתי לשיטה הזו יש אפילו יתרונות על מערכת UST (למשל, שאפשר לעבוד עם ונטיל שרדר) בכל אופן, אני מכיר מספר רב של רוכבים שביצעו הסבות מוצלחות.

למעלה