הבדלי מעצורים?

kfir1983

New member
הבדלי מעצורים?

רציתי לדעת אחת ולתמיד ,מה ההבדל בין המעצורים הקיימים בשוק.. אני הבנתי כי המעצור דיסק הידראולי הוא הטוב בשוק לפעולתו ,אך הטיפולים בו גבוהים . וכי המעצור דיסק מכני ,הוא פחות אמין לפחות כמו המעצורי סטנדרט הV . אני מעוניין לקנות אופניים כנראה שיכוך מלא, ורציתי לבחור לפי קטריונים מסויימים , כמו חישוקים כפולים למניעת שמיניות ,מעצורי דיסק , ומעל 21 הילוכים לפחות שימאנו .. , אני גם ישמח אם תציעו לי המלצות לאופניים עד 3000 ש"ח כמו הMongoose - Otero Comp 2007 . כמו כן יש ברשותי ראלי איי M-20 וחשבתי אולי לשדרג אותך ,עקב בולם קדמי של 63 מהלך ,וחישוק פשוט. הצמיגים הם של KENDA ואולי גם אותם לשדרג.. מה דעתכם? מצטער על כמות השאלות ,נשמח לתגובות. כפיר.

bikingstudent

New member
בעיקרון

1. מעצור הידראולי זה המעצור הכי אמין והכי טוב שאתה יכול לשים על האופניים מעצור מכאני יש לו אותם כמעט את אותם הבעיות של מעצור רגיל +רעש\חיכוך של רוטור 2. ההבדלים בין המעצורים ההידראולים הם בידיות והקאליפרים 3. למונגוס יש תמורה מצויינת למחיר

nintense

New member
יש במאמרים כתבה...

על מעצורים יש מאמר שיסביר לך את הרוב... לגבי אמינות, מעצורים הידראולים בשימוש נכון (תקרא את המאמר) הרבה יותר אמינים ממעצורי V ומספקים איכות עצירה חסרת פשרות. לגבי אופניים, תמכור את הראלי בכמה מאות שקלים ותוסיף אותם ל 3000 שיש לך, כך תקבל אופניים טובים יותר.

למעלה