"הבדלי מעמדות בקשר"

"הבדלי מעמדות בקשר"

לכמה מכם בתחילתו של קשר היה מפריע אם בן/בת הזוג היו "מגיעים" ממעמד גבוה/נמוך בהרבה? לכל הפחות זה היה מעלה המון מחשבות.. "כוסון שתוהה מה מסתתר מאחורי כרטיס הלוטו שלו..."

לי זה היה מפריע

גם אם זה מישהו שבמעמד יותר גבוהה ממני וגם ממעמד יותר נמוך...
לא רוצה להרגיש ברמה אחת יותר מבן הזוג שלי וגם לא רוצה להרגיש כמו ילדה קטנה ומפוחדת מול מישהו שנמצא כמה רמות מעליי. אני רוצה מישהו ברמה שלי. אבל זה גם תלוי בבנאדם שמולך: יצאתי עם עורכי דין/מנכ"לים/טייסים/קצינים והרגשתי איתם ברמה שווה <נראה לי שזה בגלל שכולם הגיעו לאן שהגיעו כמוני: בזכות עצמם> יצאתי עם מישהו שאבא שלו היה רופא מנתח בעל שם ברמה עולמית
והוא גרם לי להרגיש כזה לא ברמה שלו, שחתכתי... ואם התכוונת ב"מעמד" מבחינה כספית- זה משהו שאני לא מסתכלת עליו בכלל- כל עוד יש לבנאדם מולי לב טוב, והוא עובד קשה בשביל לפרנס את עצמו, הוא יזכה למלוא ההערכה ממני על כך...<אלא אם כן הוא עוסק במשהו מפוקפק
>

אין קשר למעמד

אנחנו לא בתקופה שצריכים לבחור בין זוג בגלל כמות הכסף בארנק שלו. היום די קל לעבור ממעמד למעמד אם רוציים מספיק וזה לא משחק שום תפקיד. בוחרים בן זוג לפפי מה שמרגישים כלפי הבן אדם.

מסכים איתך

לגמרי שירלי מה שחשוב זה הכימיה בינ האנשים והרגש השאר זה בקטנה

me82

New member
לא משנה

למרות שאם היא במעמד ממש גבוה אולי היא תוציא עלי כסף? אמממ... גם ככה אני בספק אם הייתי נותן למישהי להוציא עלי כסף, אני לא צריך איזו שוגר מאמא. לא יהיה נחמד להיות עם מישהי שמצבו הכלכלי קובע את האישיות או את תחומי העניין שלה. אבל ההבדל בין המעמדות עצמו לא משנה.

המעמד ממנו מגיעים בכלל לא

הרמה האישית של בן הזוג שאין שום סוג של קורלציה בינה לבין המעמד ממנו הוא מגיע ועוד איך משנה.

באמת?!

ומה קורה אם ההורים תוהים ואף מתערבים? שכן...ההורים של חבר שלי לא נתנו לאחיו הגדול להתחתן עם מישהי!! מה קורה כשאתם מנסים להביא את בן/בת הזוג אל סביבת חברכם...קרוב לוודאי שהוא ירגיש שלא בנוח...(נכון שברוב הפעמים שהאחר לא ירגיש בנוח בכל סביבה חדשה ובלי קשר למעמד...) עם כל הכבוד לפמיניזם עדיין הגברים משלמים ברוב הפעמים בפגישות הראשונות (אלא אם כן יצא לכן "מזל" עם קמצן)אז יהיה קצת קשה למלא את רצונה של הבחורה (שנניח שהיא מהמעמד הגבוה) שכל חייה רגילה לקבל הכל וכשבן הזוג...חושב רק איך לחסוך ועל בלה בלה בלה...

למעלה