הבדלים.

הבדלים.

שמתם לב להבדלים המהותיים באופי של קמצוץ הגולשים שהם "תומכי דינה" כמו a n a t i 3 3 , סוף עונה , Rinattt , לבין הרוב שבעד החלפתה, בין בשתיקה, ובין במחאה. תחשבו רגע על האופי של התומכים שלה {שלא לומר תומכות..}... תחשבו על הקו המשותף להם, תנסו להזכר בסיפורים שהם מספרים אתם באמת שייכים לשם ? אלו הם החברים שלכם ? סתם... אל תענו, אם לא בא לכם להחסם..

הכל טוב ויפה אבל למה להזכיר שמות??

למה לא לכבד גם את דעת האחר? לדעתך דינה לא צריכה לנהל את הקומונה לדעתם של אחרים כן ויש דעות שצריך פה מנהל/ת נוסף... יש לכבד את כל הדעות
לדעתי הכל יצא מהפורפורציות הראויות.

את רצינית ?

"למה לא לכבד גם את דעת האחר?"- את שואלת ? רבאק זה מה שהיותר שפויים, ואני בתוכם {סליחה} שואלים כבר שלושה ימים. לא הזכרתי שמות, הזכרתי "ניקים", שממילא שירבבו את עצמם לעיניין. ערב טוב.

דעת האחר

למה לא לכבד? יש לכבד את כל הדיעות
אז איפה אילנה וא ניר - אני רוצה לכבד אותם, ועכשיו! אפשר?

אני לא בדיוק הכתובת לשאלות האלו

נכון
מכבדת מאוד את דעתו של מבקר המדינה.. זכותו רק לא נראה לי לעניין שהוא שירבב שם ניקים. שידבר בשם עצמו ולא בשם אחרים.

הרסת הכל, איזה בעסה איתך

האם אתה מנסה לרמוז שאתה חכם מהם? יפה מהם? ראוי מהם? לא בגלל החברים של דינה היא צריכה לפנות את מושב הנווט. בגלל דינה. הרבה אמפטיה לדינה, אין לי. אבל עלי לציין את עקשנותה להיות שק החבטות של אנשים, שבדרך כלל אינם חסים על גידוף כזה או אחר כדי לעזור לה להחליט שנמאס לה..

שום הבדלים כאפרה

same same זיהום נשאר זיהום. פעם זה השמצות, פעם אחרת... השמצות. לא מצאתי הבדל, כל הודעותיך ספוגות באותו הרוע.

בואנה...את קרציה..

טענת שהבריאות הנפשית שלך נפגעת מקריאת השרשורים הנוגעים לדינה, ומההודעות שלי בפרט. נכון ? אז מדוע את מתעקשת לקרוא בהן? לא משוגלת להתאפק ? מוכרחה להיתפס כקדושה ? מלאכית? מה הסיפור שלך ? לא עושה לך טוב, אל תפתחי. מי מכריח אותך, יפיפיית הנפש ?

שניתי את דעתי ../images/Emo9.gif

מעכשיו ועד 18:15 בדיוק אני מתכוונת לקרוא כל הודעה שלך ולענות. ככה בא לי
וחבל שאין לי יותר זמן פנוי להתקרצץ עליך.יש מטרות שהן ראויות בעיני. אההה ו ה name calling? אל תבזבזב את זה עליי. זה לא מזיז לי.

maof

New member
מה רע בלנסות../images/Emo35.gif

צריך להיות פתוח לדברים חדשים
מעוף

למעלה