הבדלים בין cubase ל- nuendo

יריב 30

New member
הבדלים בין cubase ל- nuendo

שלום, למרות שכבר ראיתי שאלה דומה, אני מחפש תשובה קצת יותר מקיפה. האם לאולפן הביתי שמקליט בעיקר רוק (גיטרות, קלידים , שירה, תופים וכו..) מומלץ יותר הנואנדו 3 או הקיובייס 3? מה ההבדל במחירים? איפה הממשק למשתמש יותר נוח? תודה יריב

alt loc

New member
אחי

אם כבר נתנו לך את התשובה שלי אז קבל ביטול.. אז ככה לפי מה ש אני יודע ה nuendoמקליטה אפקטים live לא כמו הקיובייס שאין את האופצייה הזאת (להקליט live אני מתכוון עם האפקטים שיש לך בתוכנה לא חיצוניים )

HeavenlyB

New member
תשובה

להקלטות מוסיקה אין הבדל. הממשק הוא אותו ממשק בדיוק. האיכות היא אותה איכות בדיוק ההבדלים היחידים שיש לתוכנות זה בנושא הפוסט פרודקשן - עבודה מול וידאו.

HeavenlyB

New member
סרטים כזה כאילו? ../images/Emo13.gif

כל האפקטים, דיבורים ומוסיקה שאתה שומע בסרטים, זה נקרא פוסט פרודקשן. השתילה של הסאונד לפי התמונה וכמובן המיקס של הכל ביחד. אני קראתי היום באתר של סטיינברג על ההבדלים, כי השאלה הזאת נשאלת המון (הבדל בין קיובייס לנואנדו) ואכן, רוב ההבדלים הם קשורים לפוסט פרודקשן. מבחינת סאונד אין הבדל. מבחינת ממשק אין הבדל. מבחינת כח עבודה אין הבדל. אם אתה לא עובד על מוסיקה לסרטים או הלבשת אפקטים לסרטים, אין טעם לשלם עוד 2000 שקל בשביל התוכנה. גם בקיובייס אפשר לעבוד על הדברים האלה (אפשר לעבוד עם וידאו), רק שבנואנדו יהיו יותר כלים שיעזרן לעשות את העבודה יותר קלה.

למעלה