מישהו יודע מה ההבדל בין מתח באחיזה רחוקה ואחיזה קרובה שהידיים מקבילות ? ובין משיכת כבל (rows) באחיזה צרה או אחיזה רחבה ? ופולי עליון מוט רחב או אחיזת V ?
1. מתח באחיזה צרה לעומת רחבה - טווח תנועה גדול יותר, מומנט קטן יותר לכן קל יותר לביצוע, עבודה של פשיטה בכתף לעומת קרוב (שריר הדלתא האחורי יהיה פעיל יותר, הראש הקצר של הבייספס יהיה דומיננטי פחות). 2. מה זה משיכת חבל - לאן ? באיזה מפרק ? 3. פולי עליון לאן לחזה/לעורף ?
בחרת בשניהם !? 2. חתירה בישיבה עם ידיים ישרות ? 3. הבדל בין פולי לחזה לבין פולי לעורף: לעורף שריר הרחב גבי מתוח יותר - מפתח יותר כוח לחזה יהיה לנו יותר קל - רחב גבי מפתח יותר כוח בפשיטה מאשר בקרוב לחזה שריר הדלתא האחורי יסייע לעורף יהיה לנו קשה יותר עקב חוסר גמישות לחזה יעבדו השרירים שמבצעים סיבוב פנימי בכתף (6 שרירים) לעומת 3 שרירים שמבצעים סיבוב חיצוני לחזה נוכל לרמות יותר בביצוע הבדל בין אחיזה צרה לרחבה באופן כללי בפולי דומה להבדלים במתח
במכשיר פולי, כעושים חזרות עם המשולש בצורת "V", צריך לנטות עם הגב קצת אחורה, ולקרב את המשולש כלפי החזה? ועוד שאלה, מה הייתם ממליצים , פולי אחורי או "V"?