הבדלה

Sarika

New member
הבדלה ../images/Emo48.gif

אל דיו אלטו קון סו גראסיה מוס מנדה מונצ'ה גנאנסיה נו בימוס מאל אי אנסיה אה נוס אי אטודוס ישראל. אמן
סמנה בואנה אטודוס קרידוס אמיגוס

רותי ב.

New member
סימנה בואנה א טודוס ../images/Emo57.gif

אספירי קי לה סקריבס לה הבדלה...
גראסיאס קרידה

בוליסה

New member
../images/Emo39.gifסמנדה בואנה אי אלגרה../images/Emo19.gif../images/Emo49.gif

קומו אסטאש טודוס???????????? טנגו נוטיסיאס בואנס אייר מוס אנקונטרימוס קון לוס "קוסחואגרוס" - לוס פריינטס דה לה נוביה, אי דימוס "פלאברה" פרה לה בודה קה סה אגה קון בואנו, אי קון מזל בואנו. פסימוס מוי בואן אנקונטרו, אי אל דיו קה מוס דה אסטה לפין אוראס בואנס אי אלגרס שלומס א-טודוס.............

tsiporganeden

New member
בוליסיקה, אזלחה אי ברכה, אי קון

מונצ'ה אלגריה, קואנדו וואס אזר קוזאס בואנאס אי וואס קרר איודו יו אסטו אקי קרידה, סי ואש אזר, פורקה מה איז'ה נו קיז'ו נאדה, אייה איזו טודו אי מוס ארקונטרו קון לוס קוסחואגרוס, אי נו איזו ני דספוזאר, ני חינה, סולו לה בודה. קון מונצ'ה אלגיאה קרידה.

שבוע טוב ומבורך לכולכם קרידוס אמיגו

מי זוכר את השיר: שבוע טוב 8X אליהו הנביא אליהו התישבי אליהו הגלעדי במהרה יבוא אלנו עם משיח בן דוד

tsiporganeden

New member
בראבו שריקה, סמאנה בואנה אי קלארה

אה טודוס, אקי אסטו, בואנה אי רזיה, בינדיצ'ו אל דיו, אייר אי אוי אסטובי אן אונה ,סדנא" קה סיאמה "מציאת הנפש התאומה" אי מה גוסטי מונצ'ו, קואנדו ויני אה קאזה וידי 100 קאבאלירוס אן סוס בלאנקוס קאבאיוס, אספראנדו מה, סה אמפסארון אה פליאר,
אי יו נו סובי אה קיין ווא אה טומאר פור מארידו, פורקה טנגו און מארדו אן מי קאזה, אל קאדימסיס, קה נו מה אסטה דשאנדו בביר. תרגום: שבוע טוב לכולם, אני כאן אתמול והיום, הייתי בסדנא שנקראת מציאת הנפש התאומה, ובאמת באתי הביתה וראיתי מאה אבירים על סוס לבן מחכים לי בפתח הבית, רק הגעתי כולם התחילו לריב עלי, כשידם האחת קשורה לאחור,
ואני באמת לא ידעתי את מי מהם לבחור כבעל, כי לי יש בבית "מארדו" בול עץ, הקאדימסיס, שלא נותן לי לחיות, יש לי אבירים על סוס לבן לחלק לכל רווקה, לא רוצים? חחחחההההה, העיקר שהיה שמח.

אסטרלו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifפשריקה,אלמה בוצ'וקה!

100 אבירים? קואלו אפיטו? בוויטיס 100 ביראס?
אנסינה מגראדה, סולו קואנדו טה ריאיס אי קונטאס קוזאס חוש!

avielss

New member
המבדיל בין קודש לחול

חטאינו הוא ימחול זרעינו וכספינו ירבה כחול.ככוכבים בלילה אמן שיהיה שבוע מצויין

angelici

New member
תודה רבה שריקה,,וישעעע אביאל../images/Emo9.gif

שבוע טוב שמנדס בואנאס

למעלה