הבדיחה היומית........

הבדיחה היומית........

בשביל מאיה........שהייתה ילדה טובה כל היום......שתעלה על שפתותיה חיוך: אחד נכנס לפאב, מזמין 10 טקילות. המלצר מסדר את הטקילות בצורה מסודרת על השולחן.. האיש נותן לגימה אחת ארוכה ושותה את כל ה- 10 טקילות המלצר המום מן השתייה המהירה של הבחור שואל לנסיבות המאורע. האיש אומר: ``עברתי את חווית המציצה הראשונה שלי`` המלצר אומר: ``סחטיין........`` ומוזג לאיש כוס טקילה 11.....ON THE HOUSE.. האיש אומר למלצר: ``עזוב.........10 טקילות לא הצליחו להעביר את הטעם, ה- 11 בטח שלא תשנה`` הייתי כותב עוד.....אבל אני שפוך לילה טוב. הבדיחה מיועדת למאיה וכולם כאחד

מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רק לתשומת לבך, יש כאן ילדות, קטנטנות ותמימות וצריך לשמור עליהן ועל תמימותן.. מה שלומך?? הכל בסדר?? עושה שוב את הדיאטה אבל לא הולך, לא יורדת, כנראה תקופה של רגיעה.. איך הלימודים??? טוב, אפרופו עדיין לא ענית לי בנוגע לדיאטה, איזה קפה מותר לשתות, פשוט ההורים שלי גם בעניין.. בי בינתיים ניב

אני אתן לך תשובה...

היום בערב אחרי שאפגוש את החבר שלי שנתתי לו את הדיאטה אולי אני גם אעתיק אותה מחדש..... בכל מקרה.....שיהיה לכולנו שבת שלום :)

בדיחה בשבילי...איזה כיף!

ותומר, שוב אני רוצה להודות לך על זה שהבאת אותי למודעות על בנות נוספות שרק קוראות ולא כותבות....נסה גם אתה שוב לשכנע אותן להצטרף לביתנו ולא רק לקפוץ לבקר. אני את שלי עשיתי. מקווה שיקראו ויגיבו. שלך מאיה ובאמת...אל תשכח שיש כאן קטינות... אבל תודה על הבדיחה.

למעלה